Året er gået på hæld og som altid, så føler jeg lige at det er startet? Hvordan kan et år forsvinde som sand mellem fingrene på mig? Det kommer bag på mig, hvert evig eneste år. Men siger man ikke at tiden går stærkt, når man har det sjovt? 😄

2016 har stort set kun budt på opture. Jeg fik endelig muligheden for at tage på mit livs hidtil bedste rejse – New York. Det var det den vildeste oplevelse og jeg glæder mig virkelig til at jeg en dag kan få et gensyn med den skønne by! Jeg var også på skiferie, weekendtur i Milano og en uge på Bornholm. Alle 4 ferier har været dejlige og jeg håber at 2017 og byder på nye eventyr, men intet er planlagt endnu. Desværre!

I 2016 er der virkelig også sket meget med bloggen – synes jeg selv. Der er kommet en del flere læsere til, jeg er blevet bedre til at pleje den og jeg har fået en masse nye samarbejder op at køre – nogle som I kommer til at høre mere om til næste år. Stay tuned – det bliver fedt! 😉

Siden februar har min kæreste og jeg været på udkig efter en større lejlighed, men efter et ton af fremvisninger og en masse for/imod lister, har vi valgt at sætte projektet på stand-by indtil jeg er færdig med mit studie om et år. Vi bor i en mindre 2-værelses lejlighed på ca. 50 kvm. I og for sig er det jo fint nok, men når man skal have plads til to racercykler og en stationær computer(ikke med min gode vilje), så begynder pladsen at knibe. Vi trøster os med, at vi det næste år kan spare op, fordi huslejen i mindre lejlighed automatisk også er lavere.

Jeg kan nok ikke komme uden om alle mine løb, for dem har der også været en del af i år. helt præcis 13 og et 14. her d. 31/12, som bliver 10 km til Sparta nytårsløb 😊 Jeg har lavet PR på både 5, 10 og 21,1 km(op til flere gange) i det forgangende år. Det har været fedt! Men det har ikke kun været opture. Jeg har også haft nedture. Bl.a. da jeg kollapsede til CPH Marathon eller da jeg havde en periode, hvor jeg ikke havde lysten til at løbe. Men jeg er kommet over disse perioder. Lige nu løber jeg mest når jeg har lyst. Jeg føler min ikke rigtig motiveret, som jeg gjorde før hen og lige nu er min løb på et minimum ift. da året startede. Men det er fint 😊 Mit fedeste løb i år, var nok da jeg løb Copenhagen Half med min far og fik ham gennem hans første halvmarathon – virkelig sejt!

For et år siden på det her tidspunkt, der anede jeg intet om, at der fandtes en pige der hed Anne, som var lige så tosset med løb, som jeg selv var. I dag kan jeg slet ikke forstille mig, hvordan min hverdage havde været, hvis ikke jeg havde mødt hende. Det sgu sjovt, hvordan folk pludselig komme komme ind i ens liv og så føles det som om de altid har været der. Hende her er kommet for at blive, det er jeg sikker på! ❤ Det hele startede faktisk med at hun skulle købe en t-shirt af mig, hvorefter vi aftalte at løbe Nike Marathon Test 1 sammen. Og så har vi hængt sammen lige siden.

De sidste par måneder har jeg været virkelig godt til at se mange af mine veninde og det skal jeg helt klart været bedre til i det nye år. Jeg har levet lidt i min egen løbe/skole/arbejdsverden det sidste års tid og jeg har lidt glemt alle dem omkring mig, så det er klart et af mine mål. Men mål for 2017, dem tror jeg, at jeg laver et andet indlæg om, fordi nu bliver det her altså for langt! 😅

Jeg håber at I har haft en skøn jul og et dejligt 2016, må I få et endnu bedre 2017!

GODT NYTÅR!

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.