Hvad byder 2017 på? Hvilke mål har jeg sat mig? Hvilke drømme har jeg? På hvilket område skal jeg være bedre, end jeg var sidste år? Det er altid det store spørgsmål når kalenderen går fra december til januar. 

Måske er jeg lidt sent ude med dette indlæg ift. alle andre blogs og året har jeg egentlig også været igang i små 2 uger. Men sandheden er, at jeg ikke helt ved hvad jeg skal skrive? Lige nu ved jeg simpelthen ikke, hvad mine mål er. Jeg vrider min hjerne med det, men jeg kan sgu ikke finde frem til noget. Og egentlig, så burde et mål vel også komme naturligt. Det burde ikke være noget, jeg skal ligge søvnløs over.

Jo vidst, jeg er da tilmeldt både 5 km, 10 km og halvmarathons, men jeg har ikke noget specifikt mål med det. Jeg tror bare jeg vil tage året, som det kommer. Mærke efter om jeg har lyst til at løbe stærkt eller bare hygge. Jeg har nemlig fundet ud af, at det løb, hvor jeg hygger og mærker stemningen, er lige så fede, som når jeg giver alt hvad jeg har.

Én ting jeg dog godt kunne tænke mig, er at stifte bekendskab med tri. Ikke fordi jeg skal ud at lege Ironman. Det ville ellers være et kønt syn. Jeg vil egentlig gerne bare prøve noget ala OL-distancen og ikke mere end det. Jeg er sikker på at det nok skal blive sjovt. Især fordi jeg på ingen måder kan svømme. Eller, jeg kan holde mig oven vande, men crawl, brystsvømning osv., det eksisterer ikke i min verden. Jeg blander det hele sammen 😄

Egentlig så er 2017 også mit sidste år på studiet og på det har tidspunkt næste år, så har jeg forhåbentlig afleveret min bachelor og står overfor at skulle forsvare den. Det bliver et spændende år, især fordi jeg absolut ingen anelse har om, hvad der kommer til at ske fra april og frem. Jeg skal nemlig i praktik og det er endnu ikke fastlagt. Jeg er spændt på at se hvad det ender med.

Hvad er jeres mål for 2017? 😊

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

2 comments on “2017 – mine mål og drømme”

  1. Jeg kastede mig også ud i tri verdenen i sommers (og var en elendig svømmer 😀 ) og det er rigtig fedt! Startede med iforms kvindetri i maj sidste år og ser nu frem til en kvart jernmand i juni i år. Er hunderæd 😂😂 men er overbevist om det bliver en fantastisk oplevelse 🙂 God fornøjelse 🙂

    • Det kunne være at jeg skulle prøve iForms kvindetri så, når nu jeg ingen erfaring har med det – og også er en elendig svømmer! 😀 Jeg er sikker på at du nok skal klare det rigtig godt! Heldig og lykke med det! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.