Jeg har nu været ambassadør for Miiego i ca. 2 måneder, hvilket betyder at har haft rig mulighed for at afprøve mine nye Miiego M1 høretelefoner. Eftersom at flere af jer var spændte på at høre min ærlige mening om dem, tænkte jeg at lave en lille anmeldelse her.

The basics

Miiego M1 vejer kun 21 gram, hvilket gør dem utrolig lette. De har indbygget bluetooth, som gør at de nemt kan tilsluttes din telefon. Du undgår derfor problemer med lange snore m.m. der kommer i vejen. Herudover har de anti-slip ear-hooks, som gør at høretelefonerne sidder godt fast omkring øret under alt slags sport. Da M1 netop er udviklet til mange forskellige sportsgrene, tåler de alt slags vejr – kulde, varme, blæst og regn. De har 8 timers batterilevetid, hvis man hører musik på dem non-stop. På den højre side kan du tænde/slukke, skrue op og nede og skifte sang let og uden problemer.

The truth

Jeg har nu løbet med M1 i næsten alt slags vejr (tak for det du danske sommer i øvrigt). De har været ud for både blæst og regn og så har de været med en tur i sydens sol, hvor sveden i den grad haglede af mig. De har klaret det til perfektion i alle vejrforhold. Ingen vind der generer lyden og ingen vand(eller sved) der trængte ind.
De er super lette at tage på og så er det også let at skifte sang. Især sidstnævnte er vigtigt for mig, da jeg har alt for meget musik, jeg ikke gider at høre på 😅
De er trådløse, hvilket er et kæmpe plus! Det er pisse besværligt(undskyld sproget) at løbe med ledninger, der hopper i øst og vest. Og det er faktisk også rart når jeg cykler. Jeg har engang prøvet at et gut kom lidt for tæt på mig med sit styr i en overhaling, og så sad det fast i min ledning og han styrtede! Det undgår man lidt, når nu der ikke er ledninger der flagrer rundt.

Jeg synes at lyden i dem er virkelig god og de slutter godt til, så der ikke kommer støj ind fra omgivelserne. Jeg bruger dem også, når jeg cykler og der er det ingen problem med vinden, hvilket jeg ellers har oplevet ved andre.
Derudover så holder de godt batteri. Når høretelefonerne er tilsluttet telefonen, kan man øverst på skærmen se, at de er tilsluttet, samt se, hvor meget batteri der er på. Når de har ca. 15 minutters levetid tilbage, så begynder de at bippe, så du bliver opmærksom på at de snart skal lades op.

Det mindre gode

Egentlig, så synes jeg at de på de fleste områder, klarer sig rigtig godt! Jeg har svært ved at finde minusser ved dem, men lidt er der vel altid 😉
Jeg har ekstremt små ører, i hvert fald øregange. Derfor har jeg generelt svært ved at finde høretelefoner jeg kan have i ørerne. Miiego M1 sidder mega godt, men på mit venstre øre er de lige en tand for “store” i det stykke lige inden det går ind i øret, så når jeg har dem på i længere tid ad gangen, så generer det lidt.

Derudover, så kunne jeg godt tænke mig, at de advarede bedre om lavt batteri. Hvis jeg lige har begyndt min løbetur og de begynder at bippe, når de jo at løbe tør inden jeg er færdig og det er lidt øv. Omvendt, så kunne jeg jo bare være lidt bedre til at tjekke batteristatus, når jeg bruger dem. Det glemmer jeg simpelthen, ups.
Det var faktisk det eneste jeg kunne finde, som måske kunne være bedre. Men det er jo “problemer”, som egentlig kun er der, fordi jeg har lidt mærkelige ører og ikke husker så godt 😉

Så alt i alt, så sidder de godt og har god lyd. De er lette at betjene og tage på. Batterierne holder i lang tid. Kort sagt, jeg er fan! De kan varmt anbefales til dig der ønsker nogle fede høretelefoner, med god lyd og som er trådløse! 😊

 Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.