SAMSUNG CSC

Jeg har tænkt mig at udgive en ny opskrift på en lækker sommerdrink hver dag i denne uge. Så når ugen er omme, skulle vi meget gerne ende ud med at have 7 lækre opskrifter. Jeg har til alle 7 drinks brugt på min fantasi og min elskede SodaStreamer. Indlæggene er ikke sponsoreret eller betalt af SodaStream, it’s all me! Fælles for alle opskrifterne er, at det er til én drink og at de alle er uden alkohol. Men skal man i byen med veninderne eller bare have lidt godt at falde i søvn på, så kan der jo sagtens tilføjes alkohol – f.eks. vodka eller rom.

Den første drink jeg vil dele med jer er en dejlig, frisk jordbærdrink – dét kan vi altså ikke komme uden om. Denne version har et lækkert twist af nektarin, som går rigtig godt sammen med de søde, danske jordbær.

Du skal bruge følgende:

  • 5 friske jordbær
  • 1 moden nektarin
  • Neutralt danskvand(jeg bruger min Sodastreamer)
  • Strawberry watermix(fra Sodastream)
  • Citronmelise
  • Isterninger
  • Stavblender

Skær toppen af jordbærene og stenen fra nektarinen og blend så de to ingredienser sammen med en stavblender. Hæld massen i et glas og tilføj watermix(en lille smule) og danskvand. Rør drinken sammen og slut af med et putte isterninger i og et par blade citronmelise på toppen(bare for pyntens skyld).

 

OBS! Dette opslag er ikke betalt af Sodastream, jeg er bare virkelig glad for min Sodastream og deres smage! 🙂

11668080_10153635823529245_2140295216_n

Følg med på Instagram og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.