SAMSUNG CSC

Så er vi nået til ugens sidste drink!
Man kan ikke sige sommer uden at sige jordbær og derfor skal vi da også have en jordbærdrink på menuen. Jeg ved godt at jeg allerede har udgivet en anden jordbærdrink i denne uge, men jeg elsker jordbær og vi kan snildt tåle én til af slagsen.

Den her er dejlig sød med få ingredienser. Alt du skal bruge er:

  • 4-5 friske jordbær
  • 1/2 appelsin
  • Neutralt danskvand(jeg bruger min Sodastreamer)
  • Strawberry watermix(fra Sodastream)
  • Isterninger
  • Stavblender

Skær skrællen af appelsinen og toppen af jordbærene. Blend dem sammen med en stavblender til en ensartet masse. Hæld massen op i et glas sammen med en lille smule strawberry watermix, danskvand og til slut et par isterninger til at holde drinken dejlig kølig. Den lettere syrlige appelsin spiller super godt sammen med den søde smag fra jordbærrene – perfekt kombination!

SAMSUNG CSC

OBS! Dette opslag er ikke betalt af Sodastream, jeg er bare virkelig glad for min Sodastream og deres smage! 🙂

11668080_10153635823529245_2140295216_n

Følg med på Instagram og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.