SAMSUNG CSC

Yes yes yes! Opskriften på en lækker virgin mojito er at finde lige her – og så på en lørdag endda. Den er simpel, men det er fuld smæk på smagen – Om den smager 100% som en almindelig mojito? Nej, men den smager godt! Det her er måske den mest “avancerede” drink i denne uge, men stadig langt fra besværlig at lave.

Selv er jeg ikke vild med alt det sukker i bunden af den originale, så det har jeg fundet en løsning for her. Alt du skal bruge er:

  • 1 økologisk lime
  • Mynteblade(evt. også citronmeliseblade)
  • Neutralt danskvand(jeg bruger min Sodastream)
  • Lime watermix(fra Sodastream)
  • Flydende sød(jeg bruger den fra Easis)
  • Isterninger

Det jeg gjorde, var at presse saften fra 1/2 lime ud i en lille skål, hvortil jeg tilføjede nogle mynteblade, som jeg “mordede” sammen for at få smagen fra bladene ud i saften. Herefter blandede jeg saften, danskvand og isterninger i et højt glas. Jeg tilføjede en meget lille smule flydende sød, samt lime watermix. Det er vigtigt ikke at putte for meget i, da det giver rigtig meget smag og det vil vi helst ikke have i den her drink – det er mynten der skal smage igennem. Til sidst puttede jeg en lille håndfuld mynteblade og limeskiver fra den anden halvdel i drinken og blandede det hele godt sammen. Server med et sugerør.
Du kan med fordel tilføje en lille smule rom, hvis drinken skal bruges inden en bytur eller i godt selskab ☺️.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

OBS! Dette opslag er ikke betalt af Sodastream, jeg er bare virkelig glad for min Sodastream og deres smage! 🙂

 

11668080_10153635823529245_2140295216_n

Følg med på Instagram og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.