Selvom der har været relativt stille på bloggen i det forgangende år, så betyder det ikke at der ikke er sket noget spændende i mit liv. Tværtimod, der er sket en mange ting! Jeg har bare ikke helt haft overskuddet eller lysten til at gå til tasterne og skrive om det. Men, som alle andre “bloggere” kommer der her et tilbageblik på 2017 😊

Året startede med…

Min kæreste og jeg hoppede ind i det nye år i den tro, at vi havde lagt lejlighedskiggeriet på hylden. Vi aftalte at spare op til et hus eller en lejlighed det næste år og så se, hvad der var af muligheder når jeg blev færdiguddannet i januar 2018. Det var også i januar at jeg smed min bacevægt ud! Dét kommer der snart en opdatering på. Herudover tog jeg også er kursus i børn og overvægt, for at komme ét skridt tættere på min drøm om at arbejde med overvægtige børn.

Badevægt

I marts påbegyndte min lillebror og jeg projekt “lav nyt soveværelse” til vores forældre, mens de var på ferie i Lissabon. Det blev så godt og vores forældre blev rigtig glade for resultatet 😊 Derudover blev der (midt i malerarbejdet til soveværelset) holdt surprise-fødselsdag for mig med hele min familie, mor og far undtaget selvfølgelig, og svigerfamilie. Dagen efter blev mit kvarte århundrede fejret af en masse skønne veninder, som jeg er virkelig heldig at have i mit liv!

Fødselsdag

Et nyt kapitel

I april fik min kæreste og jeg øjnene op for et nyt projektbyggeri, som var startet i vores hjemby. Vi er begge, måske mest min kæreste, meget kræsne og vil gerne have noget relativt nyt. Her fik vi muligheden for at få et helt nybygget hos, som vi havde råd til og vi valgte derfor at slå til. Så der gik kun et par måneder med at spare op, før vi havde underskrevet en kontrakt på vores nye hus. Dét var lidt meget voksent!
Derudover var april også måneder, hvor jeg igen snørede mine fodboldstøvler for første gang i 2 år. Dét har jeg ikke fortrudt et eneste sekund.

Sjællandsmestre

I maj startede jeg i praktik hos Lyngby Boldklub, hvilket var super fedt! Derudover var der en masse arbejde med ASICS på diverse løbemesser herhjemme. Jeg heppede, sammen med en masse andre Goldbear Runners, på alle de seje løbere til Copenhagen Marathon i fuld solskin.

CPH Marathon

Og så kom sommeren

I starten af juni tog jeg en smuttur til Stockholm, for at arbejde til Stockholm Marathon, hvilket altid er en mega fed oplevelse! Det var også her jeg besluttede at løbe hver dag i en måned.
Jeg afsluttede min praktik hos Lyngby Boldklub og hoppede direkte på en fly til Spanien med min veninde Anne, hvor den i en uge bare stod på solbadning, tøsesnak og løb. Dét var tiltrængt! Derudover blev jeg Sjællandsmester med mit fodboldhold.

Sommerferie

I juli havde jeg ikke heeelt fået nok af det løb der, så jeg fortsatte med at løbe hver dag. Juli stod egentlig bare på arbejde, indtil jeg d. 25., sammen med min lillebror, igen overraskede vores forældre. Denne gang med at have inviteret HELE vores familie og deres venner til morgenmad på deres 25 års bryllupsdag. Dagen efter vendte jeg igen snuden mod Spanien i små tre uger. Denne gang med min og min kærestes familie. Dét var virkelig lækkert og afslappende.

Sølvbryllup

Jeg var i august ude at heppe på alle de seje triatleter der lavede Copenhagen Ironman. Jeg heppede ekstra meget på min ven Peter, der den dag lavede sin Ironman nummer to I DEN WEEKEND! Han var så sej og jeg synes det var så fedt at opleve. I slutning af august tog jeg et smut til Göteborg på kursus med ASICS, hvorefter jeg løb DHL og så startede skolen igen  for sidste gang. I august løb jeg også hver evig eneste dag, hvilket efterhånden havde sat sine sport på kroppen.

Copenhagen Ironman

I starten af september måtte jeg holde en hviledag for løb. Jeg nåede at løbe 95 dage i streg. I september arbejde jeg til Copenhagen Half og jeg var da også ude at heppe på alle løberne, indtil jeg blev stukket af en bi i øjet. Så sluttede den dag hurtigt. I slutningen af september afsluttede jeg mit valgfag og jeg gik så småt igang med at tænke på mit bachelorprojekt.

Copenhagen Half

Starten på slutningen

I oktober gik vi, min bachelor-makker Nanna og jeg, for alvor igang med vores bacheloropgave. I starten af måneden fik min kæreste og jeg solgt vores lejlighed efter kun 3 dage på nettet. Han inviterede mig en smuttur til Paris for at fejre vores 8. årsdag sammen. Dét var en tiltrængt kærestetur.

Paris

November gik mere eller mindre med at skrive opgave og pakke vores liv i Vanløse ned i flyttekasser. D. 30. november kom dagen, vi havde ventet på siden foråret, vi skulle flytte. Vi flyttede ind i vores drømmehus, tæt på mange af vores venner og vores familier. Dét var stort!

Nybyg

Det meste af december er gået med at gøre vores bachelorprojekt færdigt og komme på plads i huset. Takket være vores søde familier, lykkedes det relativt hurtigt at komme på plads. Vi fældede et juletræ ude hos min mormor og bar det til fods hjem og vi har løbende haft gæster, som gerne ville se det nye hus. Juleaften holdte jeg, for første gang, sammen med min kæreste og hans søde familie. Det vat specielt ikke at holde med sin egen familie, men det var afgjort en hyggelig aften med dejlige mennesker. Juledagene er blevet brugt på afslapning og spil med min familie. Efter et par dages arbejde var det tid til at få gjort vores bachelorprojekt færdigt. Det lukkede os at aflevere det i går og nu kan jeg hoppe ind i det nye år, med en dejlig, lettet følelse i kroppen, uvidende om, hvad det nye år vil bringe.

Tak for i år, 2017

Da jeg hoppede ind i 2017 havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at jeg lige nu, ville sidde i min store sofa i mit nye hus og skrive dette indlæg. Men det gør jeg og jeg er så glad for, at 2017 har bragt det det har. Selvom det ikke kun har været lutter lagkage, så vil jeg se tilbage på 2017 med et stort smil på læben.

Til sidst, vil jeg bare lige sige TAK fordi I læser med. Jeg håber I har haft et mindst lige så godt 2017 som jeg. Må I få en dejlig aften i aften og komme godt ind i det nye år.

GODT NYTÅR! 🎉

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.