ønsker

 

Om en lille måneds tid har jeg fødselsdag og jeg er så småt gået igang med at lave min ønskeseddel – eller… Jeg fortsætter egentlig bare med mine ønsker fra jul, som jeg ikke fik 😀 Og så tilføjer jeg selvfølgelig en masse nye ting.
Jeg var desværre ikke så heldig at få et Daniel Wellington ud i julegave, og jeg ønsker mig brændende et, så det fortsætter helt klar som nr. 1 på min ønskeseddel igen.
Det fede ved at have fødselsdag midt i marts, er at på det tidspunkt er der kommet en masse nye forårs- og sommerkollektioner frem. Det er ingen hemmelighed at jeg er en Nike-pige og det har jeg altid været. Jeg mangler virkelig lange overdele til løb og træning, så derfor har jeg både ønsket mig en løbejakke, en half zip og en almindelig langærmet trøje. Derudover har jeg ønsket mig endnu et par tights fra 2XU, da jeg er virkelig glad for dem jeg har i forvejen.

Nr. 1:  Daniel Wellington Classic Sheffield Lady sølv – det kan købes her og her. Jeg har allerede et guldur, men jeg har også en masse sølvsmykker og derfor vil jeg gerne have et ur, jeg kan bruge til dem. Uret koster 1295 kr. 

Nr. 2: Nike Pro Tank – Jeg har allerede 4 af dem, men jeg kan simpelthen ikke få nok. De er så lækre og jeg elsker at træne i farver! Denne farve kan købes her og koster 200 kr.

Nr. 3: Nike Vapor løbejakke. Jeg har kun to løbejakker, hvilket ikke altid er helt nok. Derudover så har jeg bare forelsket mig i denne jakke, selvom den er så simpelt uden nogle specielle detaljer. Jakken kan købes her og koster 950 kr.

Nr. 4: 2XU thigts. De er  fede at have på. Der er kompression i og det støtter musklerne  og øger blodcirkulationen under træning, samt så hjælper de på hurtigere restitution. Det jeg synes er ekstra fedt ved disse tights er, at de findes i almindelig længde, samt en “tall” udgave, til folk som mig der har lige længere ben end så mange andre. Tightsne koster 1100 kr og kan købes her.

Nr 5 og 6: Nike Elements Half Zip og Nike Dri-Fit Knit LS. Begge trøjer er super lækre at have på og jeg er vild med farverne! Den grå koster 450 kr. og den lyserøde koster 650 kr. og kan købes her.

Udover sportstøj, så ønsker jeg mig også en lille smule til lejligheden. Det er primært Royal Copenhagen Hvid Riflet tallerkener, samt sort riflet æggebægre.

Det var så mine fødselsdagsønsker og nu er der ikke andet for, end at krydse fingre for at jeg får nogle af dem 😀
Hav en god dag 🙂

CarinaVergmann

2 comments on “Fødselsdagsønsker”

  1. Har du et direkte link til nr. 5? Det link, du har sat ind, går nemlig til nr. 6 og kan ikke umiddelbart finde den lilla trøje på hjemmesiden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.