Rødkål hører til juleaften, men hjemme hos mig, gør det altså ikke noget, hvis det er en frisk rødkålssalat der serveres. Selvfølgelig vil de gamle helst have den klassiske rødkål, men jeg må nu ærligt indrømme at mors friske rødkålssalat spises mere og mere op, som årene går.

Julebordet er i forvejen proppet til renden med lækre retter, hvor der ikke er sparet på kalorierne. Personlig er jeg ikke selv til så meget fed mad på én gang. Jeg kan godt lide at sovsen er lavet på fedtet fra kødet og at kartoflerne er brunet osv, men jeg sætter virkelig også pris på nogle friske grøntsager, der knaser lidt, når det tykkes. Jeg synes derfor at denne rødkålssalat er den perfekte kontrast til den fede(og lækre) julemad.

ingredienser:

Rødkål
Æble
Appelsin
Nødder(valnød, mandel eller cashew)
Gulerod
Granatæble

Fremgangsmåde:

Jeg har valgt ikke at skrive mængder på, da det er meget forskellige, hvordan man kan lide det. Men det er de her ingredienser vi plejer at bruge. Alle i frisk tilstand. Jeg plejer at putte en sur/sød vinaigrette på lavet af lidt citrussaft, sukker/honning m.m.

Enjoy 😊

GLÆDELIG JUL! ❤

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.