Indeholder reklamelink*

Halvanden uge inden Oscar meldte sin ankomst, var Nicolaj og jeg et lille smut i Sverige på et spa-ophold. Vi havde booket en overnatning på Falkenberg Strandbad, der ligger lidt syg for Göteborg. Det var vores sidste tur sammen alene, inden 2 blev til 3, den såkaldte “babymoon”(har jeg senere fundet ud af at det hedder).

Vi havde to fantastiske dage med ren afslapning og forkælelse. Selvom vejret var skidt(det var jo i starten af marts), så havde det ingen indflydelse på kvaliteten af opholdet. Der var masser af forskellige områder indenfor og selvom stedet er populært og besøg, så følte jeg ikke rigtig at man var som sild i en tønde. Der var rigelig mulighed for lidt “privatliv”, når man slappede af. Dét var netop en af de ting jeg virkelig godt kunne lide ved Falkenberg kontra de spa-hoteller jeg har været på her i Danmark. På Falkenberg er der mange forskellige afdelinger, så det er mere delt op, hvor i Danmark mere føler at det hele er i ét stort rum. Ydermere har Falkenberg enormt mange store “senge” af en art, stående rundt omkring, hvor man kan ligge og tage en lille lur, læse en bog, spise lidt frisk frugt eller spille et slag kort. Det benyttede vi os meget af og det gjorde at man kunne bruge hele dagen i spa-afdelingen uden at det blev kedeligt!

Bassinerne udenfor var opvarmede, så der kunne man sagtens opholde sig selvom det var koldt og endda regnede. Jeg kan forstille mig at det er et endnu federe område om sommeren!
På en regnvejrsdag som i dag, kunne jeg virkelig godt bruge at slappe af i det varme vand, mens regnen slår på ruden udenfor. Meeen lige nu er det ikke just dét der er tid til herhjemme. Der er dog mulighed for at spare 48% på et ophold inkl. morgenmad fra august til oktober. Jeg overvejer lidt om vi skal booke et ophold i oktober, da vi har 10-årsdag dér og det kunne være en god måde at fejre det på. Tilbuddet gælder i perioden 8-16 juli 2019 og du kan finde det lige her*. Måske du vil afsted med en du holder af?

Derudover, så vil jeg lige tilføje at morgenmadsbuffeten var mega lækker! Der var masser af pålæg, hjemmebagt brød, vafler, frisk frugt og en masse andet lækkert! Det er altid vigtigt(for mig i hvert fald) at morgenmaden er god. Det er noget af det jeg glæder mig mest til ved hotelophold.
Om aftenen havde vi bestilt bord på deres restaurant med 5-retters menu. Det var simpelthen så lækkert og gennemført og der skal vi helt sikkert spise igen, når vi skal på endnu et ophold der.

Herunder kommer lidt billeder fra vores ophold ☺️
PS. Hvis du er vild med Marabou og bland selv slik, så smut lige forbi deres Netto på vejen hjem, det er monster billigt dér 😜

Falkenberg Standbad
Udendørs poolområde
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Babybule 37+6
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad
Morgenmadsbuffet med udsigt
Falkenberg Standbad
Udsigt fra værelset
Falkenberg Standbad
Babybule 37+5
Falkenberg Standbad
Falkenberg Standbad

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.