I fredags blev jeg et helt kvart århundrede, eller som min svigermor skrev, så har jeg nået det halve af det første halve århundrede. Det er hele 25 år siden at jeg kom til verdenen. Jeg føler mig dog ikke som en på 25. Det lyder så voksent og jeg er slet ikke voksen. Jovist, jeg drømmer da helt vildt om hus, bryllup og baby -faktisk kan jeg slet ikke vente. Og dét er jo ret voksent. Men folk der kender mig, ved at jeg ikke opfører mig særlig voksent. Og det har jeg det helt fint med 😄

Jeg brugte min fødselsdag på at spise lækker morgenmad med min kæreste og lillebror – mine forældre havde valgt at tage på kærestetur til Lissabon, fremfor at fejre mig. Børnefornærmet much? Ja! Men som den søde datter jeg er, så valgte jeg at bruge min dag(og det meste af weekenden) på at lave et nyt soveværelse til mine forældre, sammen med min bror. Det er 4 år siden jeg flyttede hjemmefra, men mit værelse(det største i huset), stod stadig urørt, som da jeg forlod det. Næsten. Hvilket jo egentlig er ret synd. Derfor lavede vi en lille makeover. Om aftenen var det planen at jeg skulle spise lidt aftensmad med min kæreste og bror, hvorefter vi så skulle i biografen og se Skønheden og Udyret.

Det skete så ikke. Som jeg stod der med knold, hullet, aflagt tøj og maling over det hele, så kom nogle af mine bedsteforældre og min søde svigerfamilie pludselig anstigende. Jeg forstod intet og var sikker på at der var sket en misforståelse. Men nej. Mine to drenge havde satme arrangeret surprise for mig! Jeg havde den hyggeligste aften og den dejligste fødselsdag. Det er nu ikke så slemt at fylde 25 alligevel 😉

I lørdags holdte jeg så fødselsdag for nogle af alle mine skønne veninder. Nu hvor mor og far var ude af hytten, kunne jeg samle dem uden at vi skulle sidde på lårene af hinanden i vores lille lejlighed. Fedt man! Vi fik lækker mad, sludret og selvfølgelig også en masse vin og sommerlige drinks 😊 Jeg havde lavet en velkomstdrink med lidt Verdi, tropisk juice og friske jordbær – dét var et hit. Derudover fik vi nogle sommerlige Gin & tonics, med et twist af hyldeblomst. Jeg brugte Beefeater London Dry Gin, almindelig tonic, en skive agurk, en skive lime og så smagte jeg til med lidt hyldeblomstsaft. Det var sååå lækkert! Jeg glæder mig virkelig til sommer, hvor der skal flere lækre drinks indenbors! Jeg fandt inspiration til mine drinks inde på Cocktail Studios Facebookside, hvor der findes enormt mange forskellige opskrifter på drinks.

Jeg havde den dejligste fødselsdagsweekend og jeg kunne snildt tage en til. Måske jeg skulle have mig en lille weekend-GT senere? 😉

God weekend ❤

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

– Flasken med gin er sponsoreret af Cocktail Studio.

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.