SAMSUNG CSC

For 1,5 måned siden meldte jeg mig til Berlin Marathon i al hemmelighed. Jeg har kun fortalt få personer, at jeg gjorde det. Hvorfor, det ved jeg ikke helt. Måske fordi jeg egentlig var lidt usikker på, om jeg egentlig ville det? Jeg meldte mig måske til i lidt et “heat of the moment”, hvor jeg havde hørt så meget godt om løbet, at dét ville jeg da også. Men kort tid efter jeg meldte mig til, fik jeg lidt følelsen af, at jeg måske havde fortrudt?

Efter mit marathon kiksede i Maj har jeg faktisk ikke haft et nyt mål. Jeg har ikke helt kunne finde ud af med mig selv, hvad jeg ville. Om jeg var færdig med marathon eller om jeg skulle prøve igen. Og jeg ved det faktisk stadig ikke. Jeg fik ikke billet til Berlin Marathon og jeg var faktisk lidt lettet må jeg indrømme. Jeg har haft blandende følelser den sidste måneds tid, fordi jeg til tider har ville løbe det rigtig meget og til tider slet ikke. Jeg havde regnet med at jeg måske nok ville blive skuffet, men sådan blev det ikke. Og det er jo egentlig bare godt.

Hvis jeg havde fået billet, så ville løbet ikke være en rekord-jagt fra min side af. Det ville være et løb der skulle nydes – eller nydes og nydes, det er måske så meget sagt. Man nyder vel aldrig et marathon fuldt ud tænker jeg? 😄 Men jeg har dog lyst til at prøve kræfter med marathon igen(lige nu) og det bliver nok i København til foråret igen. Den her gang skal jeg over stregen, koste det, hvad det koste vil.

I midlertid har jeg meldt mig til Whiteover løbene d. 09/04-17 og d. 16/06-17! Jeg kunne desværre ikke være med til debuten for et par uger siden, men de næste to, dem skal jeg ikke misse! Især fordi det er min seje coach, Michael, der afholder dem! De foregår i Hvidovre, der er piv god stemning og det er mere end bare et løb!
Jeg har købt nummer til 10 km til begge løbene, men der er også en 5 km rute, hvis man er mere til den distance. Startnummer til begge løbene koster 250 kr og kan købes lige her.

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

1 comment on “Jeg fik ikke billet til Berlin Marathon”

 1. Hi

  I just checked out your website carinavergmann.dk and wanted to find out if you need help for SEO Link Building ?

  If you aren’t using SEO Software then you will know the amount of work load involved in creating accounts, confirming emails and submitting your contents to thousands of websites.

  With THIS SOFTWARE the link submission process will be the easiest task and completely automated, you will be able to build unlimited number of links and increase traffic to your websites which will lead to a higher number of customers and much more sales for you.

  IF YOU ARE INTERESTED, We offer you 7 days free trial
  CONTACT US HERE ==> dindinaa421@gmail.com

  Regards,
  Best Seo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.