Puha det har været lang tid siden sidst – lidt over en måned faktisk. Der har været stille på bloggen og det skyldes mest af alt, at jeg har haft rigtig travlt med skolen, eksamen og praktik. Og så egentlig også lidt at jeg ikke har været inspireret til at skrive noget, der var noget værd. Men dét er slut ny – den lille pause har givet mig en masse nye ideer og inspiration, som jeg glæder mig til at dele med jer i løbet af det næste stykke tid.

Siden sidst er der sket en del. Jeg har været til eksamen og afsluttet modul 11, hvilket faktisk var mit sidste “undervisnings”-modul og jeg har nu ikke mere rigtig undervisning tilbage på min uddannelse. Jeg har kun praktik og bachelor tilbage. Det er lidt vildt at tænke på, at jeg har lavet mine sidste lektier. Jeg begynder så småt at kunne se enden på en lang tunnel – men jeg har nydt vejen indtil videre, det er der ingen tvivl om.

Jeg er også startet i praktik, i Lyngby Boldklub, hvor jeg skal være indtil sommerferien starter i slutningen af juni. Jeg skal hovedsageligt stå for at udvikle et kostmateriale/en ernæringshåndbog, som U17 og U19 elite fodboldspillerne skal spise efter for at optimere deres præstationer. Det er spændende at komme til at snuse lidt til sportsverdenen og jeg glæder mig til de udfordringer og opgaver det bringer med sig de næste 8 uger.

På træningsfronten har det stået lidt stille, da jeg virkelig har haft travlt og slet ikke har haft overskud til også at skulle tænke på træning. Så træningen har været, når jeg har haft lyst. Jeg er faktisk begyndt til fodbold igen, med en masse af de piger jeg har spillet sammen med i 100 år(næsten). Et lille hyggehold, hvor vi spiller lidt kampe og træner hvis vi har tid og lyst.

Jeg har egentlig også været til Beach Bootcamp i FitnessWorld, hvilket var meget fedt. Det skal jeg helt klart til igang et par gange mere inden det stopper i juni. Jeg har faktisk sat mig for at få styr på kosten igen og blive helt sommerklar til i år. Jeg har faktisk tænkt at lave et indlæg om min kost, som I måske kan finde inspiration i? 😊

Men som sagt, jeg lever stadig og jeg har stadig masser at dele med jer, som jeg forhåbentlig får lidt mere tid til nu.

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.