Nu har jeg haft en uges tid på barsel alene og der begynder allerede at tegne sig et lille mønster. Jeg har glædet mig enormt meget til barsel og synes de første tre uger med farmand har været mega hyggelige. Nu står lillemanden og jeg på egne ben og det er en lidt anden hverdag, når man kun har to hænder i stedet for fire.

Oscar 1 måned
Oscar 1 måned

Jeg var på forhånd godt klar over, at min barsel ville komme til at indeholde en masse mega fede ting. Ting såsom hyggelige barselsbesøg, gåture i solskinsvejret, mødregruppe, shoppeture, cafébesøg og mulighed for at binge watche diverse Netflix-serier og dårlige reality-programmer. Men allerede nu, kan jeg konstatere at barselslivet også kommer til at indeholde andet end dét.

Jeg kan konstatere at…

 • … kaffemaskinen vi har anskaffet os, bliver uundværlig. Omend kaffen oftest ikkekan nydes med det samme.
 • … den kolde kaffe ofte bliver eneste måltid inden kl. 11.
 • … sove længe efter far er taget afsted muligvis ikke bliver en realitet.
 • … toiletbesøg snildt kan foregå med en baby på armen. Hvem skal alligevel også bruge to hænder til at tørre sig?
 • … jeg bliver mester i envejskommunikation og at lavede fjollede stemmer og ansigter.
 • … mine egne lommepenge hurtigt får ben at gå på – og de går ikke til tøj som jeg kan snige mig ned i i hvert fald. Hvorfor er alt i små størrelser så cute?!
 • … vaskedag ikke kan foregå én gang hver anden uge, eller hver uge for den sags skyld. Det er fortid.
 • … gå med make-up er en by i Rusland, med mindre rester fra weekenden tæller? 😄
 • … tis og/eller gylp på tøjet er dagskost.
 • … en ud af en daglig to-do liste med 5-6 punkter, så er det realistisk at 1-2 ting bliver nået – MAKS!

Jeg er med garanti ikke den eneste der kan konstatere dette – håber jeg! 😂

CarinaVergmann

1 comment on “Konstateringer fra en baby-ejer”

 1. Det er så fedt beskrevet, og du er helt klart ikke den eneste som kan konstatere det 😄 Selvom det er mange år siden jeg var på barsel, husker jeg det som i går, og meget tæt på din beskrivelse. Inden barslen tænkte jeg “jeg hviler mig bare når baby sover”. Øhhh så er der da lige 10 ting man gerne vil ordne når nu endelig baby sover, og inden man ser sig om så sover baby ikke mere 😂 Det er en lækker og skøn tid, men det er altså også hårdt arbejde 🙈

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.