Så er det ved at være en uge siden at jeg smuttede til Århus med Oscar – alene uden farmand. 15 dage gammel og første gang at jeg skulle være alene med ham i længere tid. Og så var det ikke engang hjemme i vante rammer.

baby
Foto: Andy Astfalck

Hvorfor tage afsted allerede?

God spørgsmål! Der skete jo det, at der i weekenden var VM i Cross Country i Århus og i den forbindelse var der teammøde med ASICS FrontRunner Denmark. Jeg ville naturligvis ikke gå glip af dette, men en hel weekend alene med en nyfødt eller væk fra ham, var simpelthen bare ikke en mulighed. Derfor gik jeg på kompromis og tog afsted lørdag og kom hjem igen søndag eftermiddag.

Jeg skal jo lære at være alene med Oscar før eller siden, så hvorfor ikke bare prøve ad, tænkte jeg. Jeg ville så gerne være med, bare lidt af weekenden, så derfor trak jeg vejret dybt og satte kursen mod Århus. Selvom jeg var hunde-nervøs for at alt skulle gå galt, så tog jeg afsted alligevel. Men det her ASICS FrontRunner projekt, er bare så fedt at jeg synes det er det værd, at komme lidt på glat is med en baby på armen.

Super mamma!

Jeg har fra start af vidst, at jeg ikke ville være den slags mor der kun ser begrænsninger, men i stedet muligheder. Jeg så det her, som en mulighed for at se, hvordan jeg skulle klare det at være alene med et spædbarn. Og det gik jo super godt! Han sov det meste af tiden og var så eksemplarisk at det halve kunne være nok. Det eneste tidspunkt han ikke sov på, var om natten – typisk! Heldigvis skriger han ikke, når han er vågen om natten, så vi holdte ikke resten af hytten vågne. Han ligger bare og kigger, men bliver utilfreds, hvis man lægger ham fra sig. Hej hej nattesøvn!

Men jeg føler mig sgu lidt sej, hvis jeg selv skal sige det. Weekenden var en succes! Hele aftenen sov han bare så fint i sin babynest, mens jeg kunne lære alle de nye medlemmer at kende.
Om søndagen, stod der photoshoot på programmet. Oscar kom i sin ulddragt og blev begravet i dyner i barnevognen. Og så sov han ellers fra hele seancen og vi kunne efter frokost drage glade og trætte tilbage til Sjælland.

Selvom weekenden var en udfordring og jeg var usikker på det hele, så er jeg glad for at jeg gjorde det. Jeg er har lært en masse om mig selv, min søn og min rolle som mor. Jeg er blevet langt mere sikker på min kunnen i denne nye rolle og jeg er så klar til resten af min barsel nu!

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.