Christmas decoration

D. 24. december står for de flestes vedkommende 100% i familiens tegn. En aften hvor hele familien samles om et overdådigt julebord med lækker, gammeldags mad, dans om juletræet og et hav af gaver, grin og gode minder.

Jeg vil derfor i dag give et par få råd, som jeg har tænkt mig at følge.
Læg telefonen væk! Drop instagram, facebook og snapchat for én enkelt aften. Nyd selskabet af dem du holder af. Spil nogle brætspil, går en tur eller hjælp til i køkkenet. Der er masser at lave, som ikke behøver at involvere en telefon eller computer.
Drop kostplanen! Selvom jeg ikke følger en kostplan, så er brunkartofler og brun sovs ikke en del af hverdagsmenuen herhjemme. Men i dag, der spiser jeg lige, hvad jeg vil(det gør jeg faktisk næsten altid). Du skal spise, hvad du vil. Nyd det og lad være med at tygge i grønne bønner og kylling, bare for én aften. Det er ikke de 2 skiver flæskesteg og de 8 små, brune kartofler, der gør at du tager på. Trust me.

Tak fordi I følger med, det sætter jeg virkelig pris på! Vi ses på den anden side af julen – nu vil jeg holde en fortjent juleferie og bruge min energi på dem der står mig nærmest.

GLÆDELIG JUL! ❤

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.