Siden vi flyttede ind i huset for lidt over et år siden, har jeg ville gøre noget ved vores soveværelse. Men når det kommer til bolig, så er der rigtig langt fra tanke til handling hjemme hos os. Måske mest fordi, vi er meget forskellige når det kommer til boligindretning.

Det færdige resultat, hvor farven rigtig kommer til sin ret

Kan vi mødes på midten?

Jeg har haft så mange ideer til, hvordan jeg kunne gøre vores soveværelse fedt. Jeg har dog også måtte sande at pladsen ikke er voldsomt stor, da vi har valgt at have et væg til væg garderobeskab. Men et eller andet skulle der altså ske, for en seng, to natborde og to vasketøjskurve er altså ikke nok.

Min kæreste og jeg er ret forskellige, når det gælder indretning af vores hus. Hvis det stod til ham, så var vores hus 1:1, som Christian Bales lejlighed i American Psychohvid, minimalistisk, højglans og glas er nøgleordene, hvis du skulle være i tvivl.
Jeg vil ikke sige at jeg er i den modsatte grøft, men jeg kan godt lidt at der bare sker lidt. Jeg elsker at finde inspiration på Instagram, Pintrest m.m., men gør sjældent noget ved det selv.

Jeg foreslog min kæreste at vi jo evt. kunne male en væg i soveværelset, stuen og på børneværelse. Hans modsvar var “Hvad med at vi ikke maler nogle af dem overhovedet?” 😂 Vi gik på kompromis og endte med én væg i stuen og én i soveværelset. Og nu har vi så endelig fået malet den i soveværelset og jeg er tilfreds med resultatet. Vi mangler stadig at få en lysegrå farve på endevæggen i stuen, men den kommer vi forhåbentlig til.

Farven på væggen i soveværelset er fra Dyrup og hedder noget så eksotisk som “NCS S 6020-R90B“.

Læs også: Vi har solgt vores lejlighed!

Indretning på lidt plads

Nu gælder det så om at få gjort soveværelset rigtig hyggeligt. Der er ikke meget plads, så derfor sætter det lidt begrænsninger. Jeg har en ide om at jeg gerne vil have nogle billeder op på væggen over sengen. Men hvilke? og hvorfra? Hvis I har nogle forslag, så skyd endelig løs i kommentarfeltet! Jeg købte i sin tid disse billeder fra Desenio, som jeg tænker passer meget godt ind.

Billeder til over sengen – disse fra Desenio

Derudover ville jeg mega gerne have en “sky/fjerd”-lampe op, ala den her. Den har Nicolaj dog nedlagt veto imod, så det kommer ikke til at ske. Jeg har plaget det sidste års tid, uden held, så jeg tænker at jeg har tabt efterhånden. Måske jeg i stedet skal gå efter at få en “klynge” hængende urtepotter ned fra loftet i stedet? Det er så flot med de grønne planter til den blå væg jo!

Vi har også snakket lidt om at skiftet vinkasserne ud med nogle lidt mere klassiske natborde, der i stedet hænger på væggen. Vi har sket ikke kigget endnu, men ved heller ikke helt, hvor vi skal starte? Har I nogle gode forslag?

Og ellers bare helt generelt, hvad kan man dekorere et soveværelse med, som ikke fylder for meget og ikke er for voldsomt?
Ingen tvivl om at den blå endevæg har gjort en del, men der mangler stadig lidt synes jeg ☺️

Soveværelset før vores makeover
Soveværelset før vores makeover
Efter vores makeover

CarinaVergmann

1 comment on “Makeover af vores soveværelse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.