ASICS Løbesko
Mine 3 yndlings ASICS løbesko lige nu
Sølv: ASICS GEL-Nimbus 20. Lyseblå: ASICS GEL-Cumulus 20. Lyserøde: ASICS RoadHawk 2

Som I jo alle ved, så arbejder jeg hos ASICS Danmark og er derudover også en del af ASICS FrontRunner Denmark (ambassadør team). Derfor er mine yndlings løbesko naturligvis at finde blandt ASICS’s kollektion. Jeg er måske lidt farvet når det angår løbesko, i og med at jeg arbejder for ASICS. Dog ville jeg ikke arbejde for et brand, hvis ikke jeg kunne stå 120% inde for det.
Det er heller ingen hemmelighed at jeg efter +10 år i sportsbranchen har en del løbesko herhjemme, men jeg har godt nok også ejet mange gennem årene. Jeg har prøvet lidt af hvert og det har givet mig en del erfaring og viden på området.

Indlægget indeholder reklamelinks – de er markeret med *

ASICS GEL-Cumulus 20

Siden jeg for første gang stak fødderne i den nye ASICS GEL-Cumulus 20*(de lyseblå) i sommers, har jeg været solgt. De strøg direkte ind på førstepladsen og har været urørlige lige siden. Jeg har egentlig løbet i Cumulus i mange år – også før jeg startede hos ASICS. De sidste par år har modellen bare ikke siddet nær så godt på min før, som nye her gør.
De er lette, tilpas bløde og støddæmpende til mit behov og sidder absurd godt på foden. Derudover giver den nye mellemsål, samt opbygningen af denne, en mega god løbeoplevelse. Jeg er kæmpe fan, hvis ikke du allerede har bemærket det.

Skoen er neutral og henvender sig primært til den lette og/eller mere erfarende løber, der ikke behøver max støddæmpning, men gerne vil have lidt mere fart i løbeturen, uden at gå på kompromis med komfort.

ASICS løbesko
Kan man få for mange løbesko? Nej vel?

ASICS GEL-Nimbus

ASICS GEL-Nimbus* (de grå) er også en klar favorit. Den er en klassiker, som den fleste i løbeverdenen kender. Det er en rigtig komfortsko, med masser af støddæmpning og stabilitet. Den er super dejlig at have på, uden at blive alt for tung eller klodset. Jeg har primært brugt mine i skadesperioder, for at skåne kroppen eller til de lange løbeture, hvor farten ikke er i fokus. På billedet er der version 20, men version 21 er lige landet i butikkerne og den er mindst lige så lækker, hvis ikke bedre.

Nimbus er en neutral løbesko. Den er perfekt til den nyere og/eller lidt tungere løber, som har brug for masser af komfort, støddæmpning og støtte på sine løbeture. Den kan også bruges af den mere erfarende løber. Enten som komfortsko til de lange søndagspas eller restitutionssko til tiden efter en overstået konkurrence.

Læs også: GUIDE: FIND DE RIGTIGE LØBESKO

ASICS RoadHawk 2

Denne sko, er mest af alt en favorit, fordi den er så flot. 😍 Jeg er vild med kombinationen af babylyserød og bordeaux. Jeg bruger ikke skoen til at løbe i, men mere til træning, gåture eller hverdag.

ASICS RoadHawk 2 er egentlig godt egnet som en let mængdetræningssko eller som en konkurrencesko, idet den er let og responssiv i mellemsålen. Men den er også yderst velegnet til fitness, træning, gåture eller som en god hverdagssko (med et flot udseende). Skoen er neutral og har derfor ikke støtte på indersiden.

ASICS RoadHawk 2

Udover disse tre sko, så er ASICS DynaFlyte og ASICS DynaFlyte 2 stadig blandt favoritterne. Disse 2 udgaver er desværre udgået/forældede, men det gør dem ikke dårligere. Jeg glæder mig til at se, hvad version 4 har at byde på til sommer.

Hvilke løbesko er dine favoritter? Du må endelig sige til, hvis du har spørgsmål til løbesko, så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig ☺️

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.