2015 har på mange måder været et fantastisk år. Det har været fyldt med den ene optur efter den anden. Det er næsten til at brække sig over, hvor meget mit liv har flasket sig efter min smag. Men sådan er dét og jeg nyder hvert sekund af det. Hvis bare 2016 bliver halvt så godt som 2015 har været, så er jeg glad og tilfreds!

Året startede ud med at min kæreste og jeg besluttede os for at flytte sammen – eller han besluttede at han endelig godt turde bo med mig 😉 Det har været den bedste beslutning nogensinde! Hverdagen med ham er perfekt og jeg den lykkeligste pige i verden!

Halvvejs inde i året besluttede jeg mig for at give løb en alvorlig chance. Jeg teamede op med min træner Michael, som siden juni har sendt mig ugentlige løbeprogrammer. Lige nu er jeg  glad for at jeg tog den beslutning. Løb har virkelig haft en effekt på mig. Mit humør er altid godt når jeg kommer hjem fra en løbetur og jeg får afløb for en masse frustrationer når jeg løber. Det beriger min hverdag på mange måder.

12026712_10153813630809245_1127071166_n

Mit største løbeøjeblik i 2015 er helt klart da jeg løb over målstregen til CPH Half i september. Det var sådan en fed oplevelse at have nået det mål jeg satte mig, samt hele stemningen til selve løbet. Noget der klart gjorde oplevelsen til den bedste, var at min dejlige familie og kæreste stod flere steder på ruten og heppede på mig. Det giver så uendelig meget at jeg ved, at de støtter mig. Dét er guld værd ❤️

Jeg har haft masser af andre fede løbeoplevelser hen over sommeren og efteråret. Specielt husker jeg MINI Havneløbet, hvor jeg både slog PR på 5km, men også på 10KM og løb langt hurtigere end jeg overhovedet havde forventet. Dét var en fed følelse.
Også perioden kort efter jeg startede hos Michael, hvor mit VO2 max bare steg og steg – det var det vildeste følelse at se hvor hurtigt jeg rykkede mig, samt at mærke at jeg blev bedre og bedre for hver dag der gik. Nu går udviklingen langsommere, det er klart, men jeg bliver stadig overrasket over, hvad min krop kan. Jeg er taknemmelig for at jeg kan det jeg nu engang kan. Det er vildt og jeg er stolt af mig selv. Stolt af at jeg kan holde træningen og hele tiden være så fokuseret og motiveret for at nå nye mål og udvikle mig.

En anden fed løbeoplevelse var også de to(ud af tre) afdelinger af Sayskys COP-RUN! Det var det fedeste løb med fart over feltet og masser af socialt samtidig. Jeg glæder mig allerede til forårets udgave – det bliver så godt! Hvis ikke I fik chancen til at prøve det i sommers, så tilmed jeg næste gang. Det er en fed måde at være sammen med sine veninder på! 🙂

11911052_10153758529164245_581176954_n

Hvis jeg skal fremhæve noget andet, der ikke har med løb at gøre, så må det være min sommerferie med min kæreste. Det var første gang vi var på en lang ferie alene sammen. Førhen har det bare været forlængede weekender til London og Paris eller ferier med vores familier. 10 dage hvor vi bare nød hinandens selskab med sightseeing, træning, shopping, solbadning, god mad og drinks. Det var den dejligste ferie og jeg glæder mig til at vi skal til New York til sommer.

Hvad husker I bedst ved 2015? 🙂

11668080_10153635823529245_2140295216_n

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.