Man kan vidst roligt sige at mit 2018 startede ud på én måde og sluttede helt anderledes. Mit 2018 blev langt fra, som jeg havde forestillet mig. Dette er ikke nødvendigvis ment på en dårlig måde, men puha sikke et år! Jeg har udviklet mig så meget og jeg har bestemt lært en masse det seneste år.

Kort sagt, så har 2018 budt på en hel masse. Jeg er blevet færdiguddannet, har fået et fuldtidsjob og rejst til Norge, Sverige (flere gange), Spanien, Italien, Holland og USA. Og så har jeg stået med en positiv graviditetstest i hånden og siden den dag prøvet at forberede mig på det der vil ske, når to pludselig bliver til tre. Der har været fart på 2018, det kan vidst roligt siges. Jeg har forsøgt at skrive lidt om mit år, måned for måned, hvis du vil læse med.

I januar blev jeg færdiguddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Et par dage efter startede jeg med at arbejde fuld tid hos ASICS Danmark og så var voksenlivet ligesom i gang på fuld skrue. Jeg nåede slet ikke at bemærke overgangen fra studerende til arbejdstager, fordi der bare var så meget at lave og se til.

Januar

I Januar blev jeg også en del af det nyopstartede ASICS FrontRunner team i Danmark. En mulighed jeg er evig taknemmelig for at jeg har fået. En mulighed der har givet mig enormt mange fede oplevelser og nye bekendtskaber i 2018.

Færdiguddannet 2018
Færdiguddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med et 12-tal

Februar

Februar blev brugt på at arbejde enormt meget og komme godt igang med mit nye job. Selvom jeg havde været ansat ved ASICS Danmark i 2 år forinden, så var der stadig en masse nye ting at lære. Jeg brugte de fleste dage på at rejse rundt i Danmark og lære butikkerne at kende.
Herudover gik jagten ind på at få samlet det helt rigtige team til ASICS FrontRunner Denmark. Ca. 750 ansøgere skulle kortes ned til kun 8 stk., hvilket var enormt svært!

Marts

Marts måned startede ud med to aflange træplader under fødderne på flotte, sneklædte bjerge i Italien sammen med min kæreste og et vennepar. Skiferien i Livigno var fantastisk og jeg er ærgerlig over at jeg ikke kan komme med i år! Ferien bød på masser af ski, afterski, god mad, shopping, et kraveben der gik afled og sidst, men ikke mindst, kvalitetstid med gode venner.
Derudover kunne jeg i marts fejre min 26 års fødselsdag og at min venindes dejlige datter blev døbt og fik sit fine navn, Ellinor.

Jeg sluttede måneden af med at møde alle de nye ansigter i ASICS FrontRunner Denmark. Vi havde en dejlig dag i København, hvor vi lærte hinanden at kende og spiste noget god mad. Det var starten på noget stort og jeg glæder mig til at se det udvikle sig i 2019!

Skiferie Livigno 2018
Skiferie i Livigno i marts 2018

April

I april gik turen til Oslo, hvor jeg først skulle arbejde lidt og derefter møde en masse skønne og inspirerende mennesker fra ASICS FrontRunner Scandinavia til vores teammøde ifm. Sentrums Løbet. Det var den fedeste weekend, spækket med gode oplevelser og jeg rejste derfra med en fyldt motivationstank.
I slutningen af april kunne jeg også fejre min kærestes 26 års fødselsdag og så blev messe-sæsonen for alvor skudt igang til Den Grønne Halvmarathon i Lyngby.

Maj

Maj måned gik med at arbejde – rigtig meget. Jeg arbejde 60-70 timer om ugen og havde ikke tid til meget andet ved siden af. Det dejlige danske forårsvejr indbød til lidt ekstra løbeture, men ellers stod jeg på messe. Jeg var at finde til Lillebælt halvmarathon, Copenhagen Marathon og Royal Run.
Fodbold var faktisk også en rigtig stor del af min hverdag i foråret. Jeg spillede så mange kampe og kom til så mange træninger, som arbejdet tillod.

Ølstykke FC Fodbold
FODBOLD: Carina Vergmann (Ølstykke FC) jubler efter scoringen til 2-0 under kampen i Sjællandsserien mellem Ølstykke FC og Brøndby IF den 28. maj 2018 på Ølstykke Stadion. Foto: Claus Birch
(tekst fra Claus Birch)

Juni

Juni startede ud i Stockholm til ASICS Stockholm Marathon. For tredje år i træk arbejde jeg på messen og det var igen i år en super fed oplevelse. Vejret var perfekt og jeg fik i år set lidt mere af byen, hvilket var dejligt. Denne gang fik jeg også chancen for at møde ASICS FrontRunner medlemmer fra andre dele af verdenen, hvilket var så fedt!

Juni bød også på både babyshower for min veninde, som skulle have tvillingedrenge, barnedåb for et vennepars stærke og charmerede søn, globryllup og polterabend for min dejlige veninde. Sikke en måned! 😄

ASICS Stockholm Marathon 2018
ASICS Stockholm Marathon

Juli

I juli løbe jeg “Kyst til kyst” med 6 andre ASICS FrontRunners. Det var den fedeste oplevelse og klart noget jeg gerne vil gøre igen! Lige efter det vendte jeg snuden mod Göteborg, hvor jeg med 3 af mine bedste veninder skulle til koncert med Ed Sheeran. En oplevelse jeg længe havde drømt om og det var helt fantastisk altså!
I slutningen af juli skulle min kæreste og jeg på to ugers ferie til Spanien med min svigerfamilie. Nogle dagen inden vi tog afsted skete der så det, at jeg stod med en positiv graviditetstest i hånden og vores liv blev pludselig forandret fuldstændigt. Det fyldte selvfølgelig meget i vores hoveder, men vi havde alligevel en skøn ferie!

Sommerferie 2018
Ferie i Spanien med svigerfamilien. Her ved The Pink Lake nær Torrevieja, som er en saltsø, hvor man flyder rundt i vandet, ligesom i det døde hav.

August

Vi kom hjem fra Spanien og et par dage senere var jeg til min gode venindes bryllup. Det var noget helt specialt at se og fejre de to – dog lidt svært at skjule en graviditet sådan en dag, blandt mange mennesker, som har kendt mig i 10-15 år. Jeg glæder mig til at flere af mine veninder skal giftes!
Det direkte tilbage på kontoret. Dog ikke længe, for i slutningen af august vendte jeg snuden mod Amsterdam, hvor jeg var inviteret til ASICS FrontRunner Global Meeting. Her mødtes medlemmer af ASICS FrontRunner fra hele verden, til en weekend fyldt med sjov og oplevelser. Vi lavede alle mulige forskellige aktiviteter fra morgen til aften – løb, træning, workshops, SUP, kano, farmer games og meget meget mere. Det var en af de fedeste weekender jeg længe har haft.

Weekenden sluttede dog brat, da jeg under afskedsmiddagen modtog et opkald fra min far om at min elskede farfar var afgået ved døden. Desværre skete det hele meget pludseligt pga. en blodprop i hjertet. Ingen af os nåede at sige farvel og det var enormt hårdt at være så langt væk. Heldigvis er jeg den dag i dag meget glad for at jeg så ham kort inden jeg tog afsted, hvor jeg fik fortalt ham at han skulle være oldefar. En nyhed der gjorde ham meget rørt og glad, hvilket gør mig glad, at vide at han kunne tage det med sig i graven. Jeg savner hver eneste dag og håber at det bliver lettere i 2019.

September

Jeg startede september med at sende min farfar afsted på hans sidste rejse en smuk solskinsdag ❤️
Kort efter var vi til nakkefoldscanning, som vidste at vores lille spirrevip var lige som den skulle være. Der gik kun et par uger før vi fandt ud af, at jeg gemte på en lille fodbold-fyr inde i maven. Det hele blev nu lidt mere virkeligt og lettere at forholde sig til, når vi kendte kønnet.

I mellem scanningerne var det tid til messe-sæsonens højdepunkt – Copenhagen Half Marathon. Den messe og det løb ser jeg altid frem til. Der er så god energi fra morgen til aften, det er et fedt løb og jeg elsker at snakke med løbere fra hele verdenen på messen.

Oktober

Oktober var en mere stille og rolig måned med masser af tid til arbejde, familie og venner.
Det bedste ved oktober var dog vores danske ASICS FrontRunner teammøde. Det var så dejligt at være samlet igen og vi havde en hyggelig weekend med sjov, ballade, god mad, hot yoga, mystery room, træningsevent og meget meget mere. Fik jeg sagt at jeg var taknemmelig for at være en del af det her team? Jeg glæder mig til så mange flere minder med dem i 2019!

ASICS FrontRunner Denmark 2018
ASICS FrontRunner Denmark Team Meeting AW18

November

Vi startede november ud med at tage til misdannelsesscanning/gennemscanning. Vi fik at vide at mini var lige som han skulle være og det var så betrykkende at få at vide. Jeg havde på daværende tidspunkt (uge 21) endnu ikke mærket liv og var heller ikke rigtig vokset. Det var derfor svært at forstå, at der var “noget” derinde. Men det var der, en velskabt en af slagsen endda. Kort tid efter kom de små pufs og de blev hurtigt til spark.

D. 20. november løb jeg min sidste løbetur – muligvis i denne graviditet. En uge efter var jeg til 24-ugers tjek hos lægen, som resulterede i ingen løb foreløbig. Jeg havde ikke taget nok på og jeg havde den sidste uge haft nogle kraftige plukveer, som gjorde at lægen mente og at jeg skulle stoppe med at løbe.

December

Pludselig så nåede vi til årets sidste måned. stadig ingen løb, men ingen forbedring i mine plukveer. Tværtimod. Så lige nu farer jeg ikke rundt, men bevæget mig i absolut laveste gear. Selv det at stå op for længe under den varme bruser, kan fremtvinge en dum plukve.

I midten af december pakkede min kæreste og jeg kufferten og drog til New York. En sidste ferie, bare os to, inden mini kommer til verdenen og alt ændrer sig. Vi havde en dejlig tur og fik endelig oplevet New York til jul, hvilket har været vores drøm i mange år. Dog havde jeg influenza og led af mange og kraftige mavekramper/plukveer hele ugen, så det gjorde at vi lige måtte revurdere vores planer og tager det hele i snegletempo, hvis ikke langsommere. Men det gik og vi havde den dejlig tur. Vi kom da i hvert fald hjem med kufferten fyldt med nye oplevelser og minder (og måske en lille fysisk ting eller 20).

New York 2018
Juletur til New York

Jule har vi brugt med vores familier. Nicolaj fejrede jul med min familie for første gang og i juledagene har vi været til julefrokoster hos diverse familiemedlemmer. Om lidt hopper vi ind i 2019 sammen med gode venner, totalt uvidende om, hvad der venter os. Men jeg ved at det bliver godt og dét er nok til mig for nu.

Jeg håber at I alle har haft et dejligt 2018 og at jeres 2019 vil blive endnu bedre. Tak fordi I læser med (igen)!
Hvad var jeres absolut højdepunkt i 2018? Selvom 2018 har været begivenhedsrig, så må mit nok være at se de to streger på graviditetstesten. Jeg tror ikke meget slår dét!

GODT NYTÅR!

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.