…, så bliver hun i den grad udfordret! Og det var lige netop dét jeg blev, da jeg i går var til et event i FitnessWorld i forbindelse med, at de i næste uge har ekstra fokus på yoga, da det onsdag er international yogadag.

Da jeg blev spurgt om jeg ville deltage i eventet var det første jeg tænkte “Men jeg har jo aldrig prøvet yoga før?“. Jeg overvejede et kort sekund at sige nej, dels fordi jeg ved at det er min svage side og dels fordi jeg ikke kendte et eneste øje der skulle med. Men, så tænkte jeg “Hvorfor skal det være en grund til ikke at deltage?” Det kunne jeg ikke selv komme med et fornuftigt svar på, så jeg takkede pænt ja til invitationen.

Jeg var præcis lige så dårlig som jeg havde forventet. Jeg blev rettet på flere gange af instruktøren. Det var lidt som om, at hun ikke forstod, hvor stiv og smidig jeg rent faktisk er, så at komme ordentligt ud i stillingerne, var simpelthen, ganske enkelt, umuligt. Intet mindre. Men jeg var med og jeg syntes om det!

Jeg har ofte tænkt på at yoga kunne være godt for mig og min krop. Måske mest min krop. Problemet er bare at jeg altid har været ufatteligt usmidig og at skulle melde mig til et yogahold har bare virket som et nederlag på forhånd. Jeg har simpelthen ikke turde træde ind i den holdsal og ydmyge mig selv.
Jeg fik faktisk en bog, “Yoga for sportsudøvere”, i julegave, så jeg kunne lave yoga hjemme på stuegulvet, uden folk kiggede på mig. Det fik jeg gjort 2 gange. Meningen var at jeg skulle blive bare lidt smidig og bekendt med stillingerne, så jeg turde tage på et hold og lære det rigtigt. Det skete så aldrig kan I jo nok gætte.

Anyways, det blev lidt en sludder for sladder om usmidighed og frygten for at ligne en klovn. Faktisk har jeg fået lidt blod på tanden til at udforske yoga-verdenen lidt mere efter det her event. Både fordi jeg fik overvundet min “frygt” for yoga, men også fordi jeg fik at vide, hvor stor betydning det kan have for min hverdag, min kropsholdning og min præstationsevne, hvis jeg bare dyrker en lille smule yoga her og der.

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.