1060720_10154006502134245_36464574_nMit hovede er klar til at køre derudaf med 110 km i timen, men min krop kan/vil ikke helt følge med. Jeg har blod på tanden og jeg vil mere og mere for hver dag der går – min krop holder mig bare tilbage. 

Siden jeg løb mit halvmarathon midt i september, har jeg haft problemer med min akillessene. Først troede jeg bare det var et træthedstegn efter at have ydet en del. Det gik væk, da jeg i den efterfølgende restitutionsfase fik slappet af. Men da træningen igen blev skruet op, kom det tilbage. Jeg har fået at vide at det er betændelse i akillessenen. Og i takt med at mængden på min træning stiger og stiger, bliver det selvfølgelig også værre og værre. Jeg humper altid de sidste 2-3 km hjem og er næsten ude af stand til at gå 3-4 timer efter løbeturen.

Efter jeg havde løbet CPH Half satte jeg mig to mål → 1. at løbe CPH marathon til foråret og 2. at slå min PR til Änglamark Nytårs Halvmarathon. Jeg må nok desværre se i øjnene at mit mål nr. 2 bliver ikke bliver en realitet lige pt. Så skal der i hvert fald ske et mirakel over julen 😉
Jeg har stadig tænkt mig at løbe det, men jeg går nok ikke efter en pr, men bare en hyggelig oplevelse, som en god afslutning på et fantastisk år.

Det er super frustrerende at skaden skal sætte en stopper for mit ellers meget motiverede hovede. Mentalt er jeg præcis der, hvor jeg skal være. Jeg finder let tiden til at komme afsted og der er sjældent svært at komme ud, selvom vejret byder på mørke, kulde, regn og blæst. Jeg er meget postivt overrasket over at min motivation er vedholdende her over vinteren. Dét havde jeg ikke regnet med.
Spørgsmålet er bare hvor længe motivationen holder ved, hvis min krop bliver ved med at give mig modgang? Jeg håber inderligt at jeg kan holde fanen højt.

Nu har jeg valgt at give foden og resten af kroppen 4 dages hvile – fra løb i hvert fald. For tiden arbejder jeg ca. 10 timer om dagen, da jeg står i butik og det er de travleste dage på året. Så selvom jeg ikke løber, er min krop stadig træt, fordi den står op i 8-10 timer i streg. Jeg håber at denne lille pause gør noget godt for mig. Jeg vil nyde julen med masser af træning og familie. Fredag løber jeg Søndersø rundt, men om det bliver 5,5km eller 11km, det har jeg ikke besluttet endnu.

Jeg tror dog alligevel stadig at jeg vil give den lidt gas d. 31., men jeg har absolut ingen forventninger til det løb. Hvis kroppen og formen er klar på en hurtig tur, så er det det jeg gør, men jeg er også afklaret med at det snildt kan blive en langsom og hyggelig tur, fremfor en jagt på en PR. 🙂

Glædelige jul til alle jer der læser med!

11668080_10153635823529245_2140295216_n

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.