Fredag d. 15. marts 2019 kl 10.20 ændrede mit liv sig for altid. Min søn, Oscar, kom endelig til verdenen. I dag er min terminsdag og jeg har allerede haft ham i mit liv i hele 4 dage. Følelsen af at være nogens mor, at være blevet en familie på tre, er helt ubeskrivelig! Og alligevel vil jeg prøve at sætte lidt ord på det her.

Oscar
Oscar, 15.03.19

De første par dage

Selve fødslen vil jeg ikke gå i dybden med her, men måske i et senere indlæg, når jeg er klar. Kort fortalt så vågnede jeg kl 6.45 torsdag morgen d. 14/3-19 af kraftige plukkeveer. Jeg var hjemme hele dagen, hvor plukkeveer blev til veer. Kl 15.30 kom min kæreste hjem fra arbejde og kl 20 parkerede vi foran Hillerød sygehus. 14 timer og 20 minutter senere, kl 10.20 fredag d. 15/3-19 kom Oscar endelig ud til os, efter en lang og hård nat! 5,5 time senere parkerede vi i indkørslen og nu var vi pludselig 3 på adressen.

Det varede ikke længe før vores forældre og søskende kom på besøg for at se det nye familiemedlem. Det var så mærkeligt at han var vores, at han skulle blive ved os, når alle gik igen. Vi har brugt de første par dage på besøg fra familie, jordemoder, amning og på generelt at finde hoved og hale i hele det her cirkus vi har kastet os ud i!
Og så har kroppen selvfølgelig også skulle komme sig. Jeg er imponeret over, hvad den har kunne præstere! Jeg synes fandme at kvindekroppen er sej og jeg er så stolt af min, hvad den har klaret og hvordan den allerede nu er ved at komme sig.

Fødselsdag
Pæn i tøjet og klar til at fejre fødselsdag 🙂

Min første fødselsdag som mor

I søndags havde jeg fødselsdag og blev hele 27 år. Det er ingen hemmelighed at jeg havde frygtet at føde på min fødselsdag. Let’s face it, hvem kan ikke lide at holde fødselsdag (for sig selv)? 😄 Nuvel, måske jeg er lidt mere vild med min fødselsdag end de fleste. Men stadig, right?
Da dagen så kom, var det fuldstændig ligegyldigt ved siden af det vidunder jeg lige havde skudt ud! Jeg kunne ikke være mere ligeglad, fordi jeg havde jo allerede fået verdens aller bedste og største gave to dage før. Så hvad mere kan jeg bede om? Ja det ved jeg ærlig talt ikke.

Når det så er sagt, så blev jeg fejret en masse og jeg havde den bedst tænkelige fødselsdag. Morgenen startede med god morgenmad sammen med min kæreste. Som endda havde været tidligt ude og nå at købe de flotteste fødselsdagsgaver. Derefter brugte vi bare dagen på at slappe af herhjemme og nyde hinanden – alle tre❤️
Til aften blev jeg fejret hos mine forældre sammen med min bror, min kæreste, Oscar(som sov hele aftenen) og svigerfamilie. Det kunne simpelthen ikke have været en bedre dag.

fødselsdag
Min første fødselsdag som mor.

At blive nogens mor

… er simpelthen til vildeste følelse. De første fire dage som mor har været så overvældende og en kæmpe rutschebane! Hormonerne flyver rundt i kroppen og det er svært lige at finde mig tilrette i den nye rolle. “Gør jeg det rigtigt?”, “Gør jeg det godt nok?” og “Er det normalt?” og meget mere flyver gennem hovedet gentagende gange i løbet af dagen. Det ene øjeblik føler jeg at jeg har styr på det og det næste er jeg helt vildt i tvivl. Men det er meget normalt, har jeg ladet mig fortælle?

Men jeg synes det er den dejligste følelse, at vores nogens mor. Jeg kan ligge i kigge på Oscar i laaang tid og bare tænke “Hvor er jeg bare heldig – tænkt at vi har lavet dig!“. Jeg bliver så stolt og så glad af at kigge på det lille, uskyldige væsen. Jeg glæder mig til at falde endnu mere til ro i mor-rollen og lære vores lille rumpenisse bedre at kende.

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.