Dette indlæg er ikke betalt eller sponsoreret. Jeg har modtaget billederne fra photoshootet, som tak for hjælpen. Jeg har selv valgt at skrive dette indlæg om oplevelsen.

Hvis ikke jeg udfordrer mig selv, så udvikler jeg mig heller ikke – og jeg gider altså ikke at stå stille! Derfor sagde jeg ja, da Kiri fra ByBoserup spurgte om jeg ikke ville med til et gravidtets-photoshoot i sneen en kølig søndag morgen.

De der kender mig godt, ved at jeg er en drengepige, en fodboldpige og absolut ikke en kjole/prinsesse-pige. Til min konfirmation spurgte jeg min mor, om jeg ikke bare måtte have et hvidt sæt fodboldtøj på i stedet for kjole? Hun fik morgenkaffen grueligt galt i halsen og det blev et bestemt nej. Ingen kjole, ingen fest – bum. Det er dog ingen hemmelig at jeg med årene er blevet langt mere feminin. Jeg kan sagtens gå i kjoler nu, men jeg er langt fra prinsessetypen.

Photo: ByBoserup
Photo: ByBoserup

Store flotte kjoler og bare, kolde tæer

Jeg har set masser af flotte graviditetsbilleder på de sociale medier og jeg ville da lyve, hvis jeg jeg sagde at jeg ikke selv har tænkt på at få foreviget min mave. Jeg havde dog bare tænkt i retning af at min kæreste skulle tage nogle billeder af maven, så vi kunne kigge på dem senere hen. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg skulle stå og strutte med maven i Frederiksberg Have iført en meget elegant og fancy tylkjole i smukke sneklædte omgivelser.

Men sådan blev det altså. For Kiri fra ByBoserup havde fået en ny kjole hjem, som hun gerne ville have nogle billeder af. Jeg havde en mave i den rette størrelse. Derfor spurgte Kiri om ikke jeg kunne have lyst til at stå model, så hun kunne knipse lidt billeder af den. Og pludselig stod jeg dér, mere eller mindre afklædt i 1-2 grader i Frederiksberg Have, med kjolen på og Kiri rendende omkring mig, for at fange den helt rigtige vinkel. Kiri havde to kjoler hun gerne ville have nogle billeder af og selv havde jeg valgt en tredje.

Photo: ByBoserup
Photo: ByBoserup

Out of my comfort zone

Selvom jeg efterhånden har fået taget billeder et par gange før, så var det her alligevel noget andet. Jeg stod godt afklædt i fine kjoler og struttede med maven. Men Kiri var simpelthen så god til at guide mig. Hun fik mig til at føle mig godt tilpas, trods den noget uvante situation. Humøret var højt gennem hele den halvanden time det ca tog. Til trods for at temperaturen var lav og underlaget koldt at stå på. Det betød egentlig ikke det store, fordi vi hyggede os og havde det sjovt undervejs.

Selvom jeg aldrig i mit liv havde troet, at jeg skulle have “sådanne” billeder af mig selv, og da slet ikke som gravid, så jeg er glad for resultatet. Jeg er faktisk helt målløs over, hvor flotte billederne er blevet. Og jeg er glad for at jeg valgte at sige ja! Nu har jeg de smukkeste billeder af min mave (og mig). Dem kan jeg med stolthed se tilbage på de næste mange år. Nicolaj ville med garanti ikke kunne tage billeder i nærheden af det her ude i baghaven.

Photo: ByBoserup
Photo: ByBoserup

Hvad vil andre tænke?

Jeg vil da også godt indrømme at tanken “hvad vil folk ikke tænke om mig?”, havde strejfet mig. Fordi, som sagt, jeg er ikke “typen” der får taget “sådanne” billeder. Og jeg har da også fået et par kommentarer med på vejen om det. Men det er fuldstændig ligemeget! Nogle gange handler det bare om at skide på, hvad folk mener og så bare springe ud i det. Og nu står jeg her, med de smukkeste billeder og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det var det rigtige at gøre!

Jeg kan på det varmeste anbefale Kiri, hvis du går med tanker om at få foreviget din gravide mave. Hun tager både billeder som mine, men også i studie, med/uden kjoler, mere naturlige, mere ekstravagante – det er op til dig. Hun er super dygtig, en dejlig person at arbejde sammen med og hun formår at få dig tl at slappe af. Du kan finde priser og mere information her http://www.byboserup.dk.

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.