Nu er jeg sørme gået på barsel! Det har jeg på mange måder set frem til længe. 4 uger +/- hvor jeg bare skal gå herhjemme og fise husleje af. Det forestiller jeg mig i hvert fald, men sådan kommer det nok ikke helt til at gå.

Listen over ting vi skal nå/have købt inden mini kommer, er blevet længere og længere synes jeg. Mange af tingene har jeg sat på “det kan jeg gøre, når jeg går på barsel”-listen. Og nu er jeg ligesom nået dertil, hvor alle de ting skal gøres. Jeg skal vel også have dagene til at gå med et eller andet. Og jeg er sikker på at min kæreste sætter pris på, at det er praktiske gøremål fremfor at se en serie på sofaen eller begive mig ud i et 1000 brikkers puslespil. Derudover kan jeg også mærke at den famøse “redde-bygge”-trang presser alvorligt på efterhånden.

Læs også: Mine 6 bedste graviditetskøb

Strikket trøje og hue fra den ene oldemor, bamse fra den anden
oldemor(og oldefar) og selvfølgelig et par mini ASICS sko 😜

Barselslisten

I min pre-baby barsel skal jeg:

 • Pakke hospitalstaske – til alle 3. Hvad skal man overhovedet have med i den? Jeg forestiller mig at det bliver lettere hektisk, når veerne melder sin ankomst, så den skal være klar inden da.
 • Få købt alle de små ting – kæmpe bind med dertilhørende kæmpe trusser, negleklipper, zinksalve osv.
 • Slibe og genmale min oldemors gamle kommede, som jeg kom til at male sart lyserød for 1,5 års tiden siden. Dét passer ikke så godt ind på børneværelset – ups.
 • Vaske alt det der babytøj og tilbehør vi har anskaffet os.
 • Udvælge det sæt tøj mini skal have på hjem fra hospitalet. Han skal i hvert fald have denne bjørnedragt på.
 • Få klippet mor-hår. Jeg skal have en 15 cm af i hvert fald. Det skal være praktisk, let at sætte og det trænger virkelig!
 • Drikke kaffe med alle dem der gider, nu hvor jeg har fri og er på barsel 😄
 • Få læst 40 uger før og efter fra ende til anden – især 40 uger efter! Jeg forestiller mig at jeg ikke har så meget tid til at læse de første mange uger, hvor det nok mest brugbart.
 • Have hængt de sidste ting op på børneværelset, så det bliver lidt mere hyggeligt.
 • Have malet en væg i soveværelset og i stuen. Eller, det vil sige, jeg skal nok bare bruge mine dage på at tape grundigt af, så min bedre halvdel kan svinge malerrullen.
 • Rydde op i mine billeder på telefonen, så der er plads til babyspam – naturligvis!

Er det for ambitiøst en liste? Jeg hører gerne fra jer erfarende barslende, der har været hele møllen igennem. OG hvis I har nogle råd til, hvad jeg kan få barslen til at gå med eller klargøre, så tøv endelig ikke med at smide en kommentar, så bliver jeg også rigtig glad! ❤️

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.