Okay, det er ingen hemmelighed at det sidste halvår har været meget op og ned op løbefronten. Nogle måneder har jeg løbet 150 km andre sølle 3. Jeg var blevet træt af at jeg ikke kunne få motivationen frem i mere end et par sekunder, før den forsvandt igen. Jeg ved, hvor meget løb giver mig, så det var frustrerende ikke at kunne komme afsted og koble lidt af.

For 4 uger siden stod jeg på EXPOen til Copenhagen Marathon og solgte Asics sko til en masse glade løbere og dér fik jeg virkelig følelsen af savne løb. Sådan helt dybt inde. Dét fik mig til at binde løbeskoene og komme afsted. Jeg var fast besluttet på at dette ikke skulle være endnu en periode med løb i et par dage, hvorefter motivationen så forsvandt igen. Jeg gik og legede lidt med tanken om at løbe hver dag i juni, men var ikke helt sikker på, om jeg skulle gøre det eller ej.

Den sidste dag i maj tog jeg beslutningen – på en løbetur i dejlige Stockholm. Jeg skulle løbe hver dag i juni. Ikke nødvendigvis langt eller hurtigt, bare minimum 3 km om dagen. Hvorfor? Det sværeste for mig, er at kommer afsted. Ganske enkelt at få røven ud over dørtærsklen. Nu har jeg løbet 16 dage i streg uden problemer. Ganske vidst har det ikke altid været lige sjovt. Jeg løbet efter en bytur, halvfuld og med kun 3 timers søvn, efter lange arbejdesdage og på dage, hvor programmet har budt på både cykling og fodboldkamp – men jeg kom afsted. Og jeg var ikke kommet afsted, hvis ikke jeg havde lavet den aftale med mig selv, det er helt sikkert.

Jeg fortsætter de næste to uger, som jeg har gjort indtil nu og jeg gør det med glæde. Jeg har ikke fortrudt én eneste løbetur og jeg er sikker på at jeg heller ikke vil fortryde de næste 15. Hvem ved, måske jeg fortsætter i juli også? 😉

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.