Vi har været så meget i tvivl om, hvilke slags planer vi skulle lave for sommeren. Mest af alt, fordi det meste skulle bestilles inden jeg havde født og vigtigst af alt, inden vi vidste, hvilken slags baby vi fik. Vi tog dog chancen og bestilte sommerferie syd på og så håber vi på det bedste.

¡Vamos a España!

Igen i år vender vi snuden mod Spanien og Alicante – mere præcist, Ciudad Quesada. Der har vi efterhånden været maaange gange og oftest i det samme hus. Grunden til at vi valgte at tage afsted igen i år trods baby og sådan, er fordi, at vi kender stedet ud og ind. Vi ved lige præcis, hvad der er af muligheder(og begrænsninger) dér. Det er som at komme hjem, så snart vi holder i indkørslen og det er simpelthen bare så rart. Vi skal afsted med mine svigerforældre, svigerinde og hendes veninde den første uge og den anden uge bytter vi svigermekanikken ud med mine forældre. Det skal nok blive skønt!

LÆS OGSÅ: Sommerferielæsning

Huset ligger lige ud til en fællespool, som er meget børnevenlig med et lavt område, samt skygge en god del af formiddagen også. Derudover er der mulighed for at vi kan opholde os ved poolen, mens Oscar sover middagslur inde i huset – win! En anden grund til at vi tager afsted, er at vi skal afsted med familie. Det i sig selv er altid hyggeligt, men det giver også mulighed for lidt frihed til Nicolaj og jeg og Oscar får mulighed for at bruge en masse tid med hans faster, farmor & farfar og bagefter mormor & morfar.

At pakke til en baby

Jeg er så småt gået igang med at pakke. Jeg tænkte ikke at Oscar skulle bruge så meget plads, fordi hans tøj jo ikke fylder meget. Det gør det heller ikke, men det gør alt det andet bras der hører til sådan en størrelse. Legetøj, solcreme, ble/toiletsager, badebleer, medicin, mme, flasker, service og jeg skal komme efter jer. Holy moly dét fylder! Tips til “must-brings” til baby modtages gerne 🙂

Jeg har ikke gjort de store sommerkøb til ham, men lidt har jeg da købt for at kunne forbedre hans ophold i varmen. Vi har købt to uv-dragter* til ham og håber at det er nok. Derudover har vi lidt forskellige solhatte, men ingen decideret badehat. Skal man have det? Jeg er lidt på bar bund der må jeg årligt indrømme. Derudover har jeg investeret i den den bambus body’er til ham fra Joha og Hust and Claire*. De er sindssygt lækre og bløde og så er de gode i varmen. Jeg har dog lidt svært ved at vurdere, hvor meget tøj vi skal have med. Vi har mulighed for at vaske, men han kan også sagtens svine 3 sæt tøj til om dagen og jeg gider heller ikke bruge min ferie i vaskekælderen.

Bornholm, Bornholm, Bornholm

... Du er den dejligste ferie-ø! Dét er lige netop, hvad den er og derfor tager vi også en uge i sommerhus dér. For 3 år siden var jeg afsted med mine forældre og bedsteforældre – det gør vi igen i år. En uge men ren sommerhushygge, is, god mad, sightseeing og en masse andet. Nicolaj og min bror er med i et par dage, men de har ikke mulighed for at blive hele ugen, så det bliver bare Oscar og jeg og hans bedsteforældre og oldeforældre.

Igen giver det mulighed for at han kan få brugt en masse tid med familien og omvendt og jeg kan forhåbentlig få begge arme frie i ny og næ. Sidst havde vi en helt fantastisk uge, så jeg er sikker på at vi nok skal få endnu flere gode oplevelser der. Hvis I har tips til must-see’s/do’s på Bornholm, så send dem endelig min vej – jeg tager imod dem med kyshånd 🙂

// C

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.