Sommerferie 2018 - Ciudad Quesada
Sommerferie 2018 – Spanien

I går bad jeg om hjælp på instagram – jeg mangler noget inspiration til sommerferielæsning. Jeg plejer at læse Afdeling Q, Sara Blædel og spændende selvbiografier, men i år er jeg løbet tør for bøger at læse. Og dér er Instagram jo så fantastisk, så jeg spurgte Jer. Flere har skrevet og spurgt om jeg vil dele foreslagene, så jeg tænkte at samle dem her, sammen med mine egne forslag.

Sommerferielæsning:

 • Jussi Adler Olsen: Afdeling Q serien
 • Jussi Adler Olsen: Alfabethuset
 • Morten Skjoldager – 7 år for PET
 • Lucinda Rileys bøger (dem var der rigtig mange der anbefalede!)
 • Henrik Pontoppidan – Lykke-Per
 • Sara Blædel – Serien om Louise Rick (9 stk.) og Serien om Ilka (triologi)
 • Tara Westover – Oplyst
 • Andre Agassi – The open
 • Jo Nesbøs bøger
 • Ildefonso Falcones – Havets Katedral
 • Stephen King – The Shining
 • Pelle Hvenegaard – Kære Zoe Ukhona
 • Sophie Kinsellas bøger
 • Sofie Sarenbrant – Døden Løber Marathon (Og alle de andre bøger i serien)
 • Hella Joof – Papmaché Reglen Og Dage Med Mildhed, Modgang og Mirakler
 • Sofie Linde – Fårking Gravid (Er spækket med humor og ikke kun sjov hvis man er gravid 😉)
 • Tyler Himelton – Det Hemmelige Løb
 • Usain Bolt – Hutigere End Lynet

Jeg tror selv at jeg skal igang med nogle af Lucinda Rileys bøger, samt læse Alfabethuset og den nyeste bog i serien om Afdeling Q – Offer 2117. Derudover er Kære Zoe Ukhona og Hella Joofs Dage Med Mildhed, Modgang og Mirakler også på min liste. Jeg overvejer dog om jeg skal prøve at høre nogle af dem som lydbøger, fordi jeg jo skal afsted med en baby i år. Det giver både mindre tid til at ligge med snotten i bog OG det tager mere plads i kufferten. Hvor hører i lydbøger henne? Jeg har set at man kan prøve 14 dage gratis hos Mofibo og så faldt jeg tilfældigt over Saxo, hvor man kan prøve 30 dage gratis. Ellers kender jeg ikke så meget til dén verden 😀

// C

CarinaVergmann

2 comments on “Sommerferielæsning – Jeres anbefalinger”

 1. Mofibo – der kan man også downloade lydbøgerne, så man kan høre dem fra app’en, selvom man er online ☺️ og alle Lucinda rileys bøger er tilfældigvis derinde som lydbøger 😁
  Stephen King’s Per Semetary er forresten også god, hvis man er til den genre!

 2. E-reolen. Bibliotekets app hvor man kan finde mange forskellige lydbøger til “låns” i 30 dage gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.