Det er ved at være lang tid siden jeg har udgivet noget her på bloggen. Det er så lang tid siden, at jeg lige skulle tjekke, hvornår sidste indlæg var fra. Det er godt og vel 8 måneders siden efterhånden, mere præcist den 22. marts 2018. Jeg havde egentlig tænkt mig at lukke bloggen ned. Jeg havde hverken inspirationen eller lysten til at bruge den mere, så hvorfor overhovedet have den?

I sin tid startede jeg den, fordi mine følgere på Instagram viste stor interesse for mine opskrifter og min træning. Jeg tænkte derfor at bloggen ville være et godt supplement til min Instagram. Her kunne jeg dele lidt mere deltaljeret ud af mine træningsrutiner og opskrifter. Den var nem at henvise til og det fungerede også super godt. Men jeg deler som sådan ikke ud af hverken opskrifter og træningsrutiner mere.

Hvorfor lukke bloggen ned?

“Og hvorfor så ikke det?” kunne man fristes til at spørge? Min hverdag har ganske enkelt ændret sig og ligesådan har mine prioriteter og rutiner. Jeg er blevet det nogle vil kalde “voksen”. Det ved jeg nu ikke om jeg er, eller nogensinde bliver, men jeg har i hvert fald afsluttet min uddannelse og har nu et fuldtidsjob, som tager meget tid. Derudover er jeg flyttet i hus med min kæreste gennem 9 år. Ja, og så skal vi faktisk også være forældre til marts. Det ændrer lidt på det hele. Jeg træner ikke struktureret efter en plan længere og jeg har simpelthen ikke tiden, overskuddet eller lysten til at eksperimentere med nye og sunde opskrifter i køkkenet mere. Jeg havde altså bare mere tid at gøre godt med da jeg studerede 😄

Nå, men hvad skal der så ske nu? Hvorfor udgiver jeg pludselig et blogindlæg, til trods for at bloggen egentlig skulle lukkes? De sidste par måneder, hvor et mindre væsen har vokset sig større inde i min mave, har jeg gået med en masse tanker. Og nu føler jeg egentlig, at jeg har lyst til at skrive disse tanker ned. Ja og naturligvis dele dem med Jer. Måske bliver min mor den eneste der gider at læse mine indlæg om dette, men det er underordnet. Jeg kan mærke, at jeg har brug for at komme lidt af med det hele og dét vil jeg så bruge min blog til.

Bloggens fremtid

Fremover vil jeg skrive lidt om det at være gravid, min træning og kostvaner under graviditeten, men måske også bare lidt om hverdagen og valg af barnevogn? Jeg ved det ikke helt endnu. Én ting er sikkert – det skal ikke være en “mommy-blog”, som det måske bedre er kendt som. Men nu bliver det her lille menneske, snart en stor del af min hverdag og det vil naturligvis afspejles i på min blog. Herudover flyttede vi jo, som tidligere nævnt, for 1 år siden ind i vores dejlige, nybyggede dobbelthus. Det kunne også sagtens tænkes at det her med at flytte i hus, indretningen af sådan et m.m., ville komme til at være et emne jeg berører herinde.

Jeg tror, at jeg vil kalde min blog for lidt mere en livsstils-/hverdags-blog, fremfor en sundheds-/trænings-blog, som den hidtil har været. Alle de gamle indlæg, vil stadig være at finde herinde og hvem ved, måske kommer der en masse om at komme i form igen efter fødslen. Det ved jeg ikke endnu, men jeg er åben for forslag, ønsker og ideer. Du skal i hvert fald være velkommen til at følge med.
Det var egentlig alt jeg havde på hjertet for nu. Jeg føler mig igen inspireret til at dele ud af mine hverdag og det der lige foregår i mit liv. Jeg håber at du vil følge med, selvom det ikke udelukkende bliver indlæg om træning og kost, men en blanding af det hele ☺️

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.