Så er det tid til endnu en Veggie Wednesday – i dag er det madpandekager med falafler. Jeg synes falafler smager virkelig lækkert og det er en rigtig god erstatning for kød, hvis man ønsker det. Det er jo ikke fordi jeg er vegetar eller noget, men jeg synes ikke det skader at udlade kød fra tid til anden 😊

Du kan vælge at være overskudagtig og lave din falafler selv (se opskrift her) eller også kan du købe dem færdiglavede. Det er sket én gang at jeg har lavet dem selv – og de blev mega lækre. Men jeg har modtaget disse færdiglavede falafler(ikke afiliate) fra Urtekram i forbindelse med et samarbejde og de er derfor sponsoreret af dem 😊

Ingredienser (2 personer)

– 4 fuldkorns madpandekager
– 250 g falafel mix fra Urtekram
– 100 g sugarsnaps
– 1 små forårsløg
– 1 håndfuld cherrytomater
– 1 håndfuld friske spinatbalde
– Agurk

Guacamole
– 1 moden avokado
– 3 spsk creme fraiche
– 1 forårsløg
– 1 fed hvidløg
– salt, peber og spiskommen

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen på 200 grader og giv falaflerne 20 min i ovnen(hvis ikke du laver dem selv). Mens falaflerne er i ovnen skylles og skæres grøntsagerne i passende størrelse.
Avokado, creme fraiche, forårsløg, hvidløg og krydderier “blendes” i en minihakker til det har den ønskede konsistens.
Når der er 2 minutter tilbage af falaflerne lægger pandekagerne ind i ovnen, så de også bliver varme. Fyld pandekagerne med guacamole, grøntsager og falafler, fold den og spis 😊

Velbekommen 🙂

 Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.