Indlægget indeholder reklamelinks – de er markeret med *

ASICS High Waist Tights
Højgravid og jeg kan stadig passe disse tights!

Det er en jungle at finde gode træningstights. De skal have den rigtige farve, den rigtige pasform, en god pris og så skal de absolut ikke være gennemsigtige! Jeg har muligvis fundet verdens bedste træningstights, der opfylder alle ovenstående krav!

Et musthave i træningsgarderoben

Jeg har haft denne model i lidt over et år efterhånden, hvilket gør at jeg har testet disse tights til af hvert. De er blevet brugt til løb, træning, hverdag og så er det de eneste tights, der har fungeret i min graviditet også. Utroligt at de kan have god en pasform normalt OG som højgravid.

Tightsne er (selvfølgelig) fra ASICS. Modellen hedder High Waist Tight* og er som navnet indikerer – højtaljede. De har en bred elastikkant i taljen, som gør at tightsne sidder, hvor de skal gennem hele din træning og så holder de alt på plads, samt giver en hammer god figur 😉

træningstights
Der er god plads til maven her i uge 38+1

Udover den gode pasform, så er tightsne også squat-sikre. I kid you not, det er de! Jeg har selv testet dem til crossfit og diverse andre træninger og de er altså, uanset hvor dyb en squat du kan komme ned i, ikke gennemsigtige!

Tightsne koster vejledende kun 550 kr, men lige nu kan du få dem til sølle 412 kr, lige her*. De findes også i mørkegrå-meleret* (ret fed farve!) til 500 kr, men sat ned til 375 kr. Det er nøjagtig samme tight, men der er åbenbart lidt forskel på prisen. Du kan også købe sidste sæsons model her* sat ned til kun 275 kr! Sidste sæsons model var lidt mere “løbetight” i stoffet, mens den nye model er lidt mere blød i det og lidt lækrere, hvis du spørger mig. Men pasformen er den samme! ☺️

Læs også: Mine 3 yndlings løbesko.

Når jeg har født skal jeg teste disse tights

træningstights
Træningstights: ASICS Finish Advantage 2 til venstre og ASICS Leg Balance 2 til højre

Jeg er også kommet til at købe to par tights, som jeg først kan passe, når jeg har født. Det er to par tights jeg før har været glade for, men som er kommet i en 2.0 version, som er endnu bedre. Jeg kan slet ikke vente med afprøve dem! 😍
Fælles for begge par, er at det er kompressionstights, som giver ekstra støtte til de større muskelgrupper. Jeg tænker at jeg får brugt for alt den støtte jeg kan få, efter en del måneder uden fysisk aktivitet.

ASICS Leg Balance 2 tights

Det ene par er ASICS Leg Balance 2*. Disse kompressionstights har jeg brugt i mandeår, så da den nye model kom, måtte jeg helt sikkert eje dem. De har en bredere elastik i taljen end den gamle model og så kompressionsteknologien på leg, lår og core opdateret.
Tightsne koster 650 kr., men er også nedsat med 25% her*, til 487 kr. Jeg synes personligt selv at den navy-blå udgave et flottere end den sorte, den var der bare ikke da jeg købte mine. Den må jeg vidst også hellere få fingrene i.

ASICS Finish Advantage 2 tights

Det andet og sidste par tights der ligger i skuffen og venter på mig, er disse ASICS Finish Advantage 2 tights*. Jeg havde den gamle model for ca. 2 år siden og var ikke mega imponeret – men dét er jeg nu. Tightsne er lavet af to stykker stof der er “smeltet” sammen. Herefter har en laser skåret store dele af det ene stykke af. På denne måde er der på områderne med de store muskelgrupper to lag, som giver øget støtte og kompression. På de andre områder er der kun ét stykke stof, hvilket dermed giver bedre frihed og bevægelighed. Alt sammen uden syninger, så der absolut ingen gener er under træning. G E N I A L T !
Prisen er dermed også lidt dyrere, men stadig fornuftigt synes jeg! De ligger vejledende til 900 kr, men er nedsat med 25% her*, til kun 675 kr. Og her får du altså en top kompressionstight til en ret god pris!

ASICS High Waist Tights
ASICS High Waist Tights

Hvis du vil støtte bloggen, når du alligevel shopper på nettet, kan du handle via disse links: SPORTMASTER*, UNISPORT* og kids-world.dk*. På forhånd, mange tak fordi du læser med og evt. gerne vil støtte op om bloggen 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.