Vi har solgt vores dejlige, lille, toværelses lejlighed i Vanløse. Det gik hammer stærkt – 2-3 dage på nettet og så var den solgt. Men hvad så nu? Hvor skal vi bo, hvis ikke vi skal bo i skønne Vanløse?

Efter henholdsvis 2,5 og 4 år i Vanløse, bliver det 1. december tid til at vinke farvel. Vi har uden tvivl været rigtig glade for at bo her. Det er tæt på centrum, skole, arbejde og så er der roligt her. Derudover er det let at komme hjem til vores forældre herfra, men alting har en ende. Og vores tid i Vanløse er nu kommet til en ende. Det er lidt trist, men vi glæder os ekstremt meget til det vi så skal.

Fra lejlighed til nybyg

Faktisk har vi siden foråret vidst, at vores lejlighed skulle sælges her til efteråret. Vi har nemlig købt et hus. Ellers det vil sige, da vi skrev under på kontrakten i foråret, så var det egentlig bare en græsplæne. Vi har nemlig købt et projektbyggeri, som står færdigt her i slutningen af november. Det er med vilje at jeg ikke har fortalt om det før, da der var en masse ting der skulle falde på plads først. Men nu er alt som det skal være og vi glæder os helt vildt!

Vi har været med i projektet fra start af, så vi har haft mulighed for at kunne forme huset som vi ville. Vi har valgt alt fra køkken og gulve til farven på fugerne og antal stikkontakter og spots. Det har været lige dele overvældende og sjovt. Det er så fedt, selv at kunne bestemme, hvordan huset skulle se ud indvendigt, men omvendt var der virkelig mange ting at tage stilling til. Ting, som vi aldrig før at tænkt over.

Vi begynder nu at kunne se at der sker en masse, så vi glæder os mere og mere til at kunne flytte ind. Sidst vi var forbi, var der kommet vægge, tag, vinduer, døre og klinker op. De var igang med at lægge mursten rundt om, men var ikke nået så langt. Men det er fedt at vi kan se, at der sker noget nu. Hele sommeren har de ikke lavet så meget, så det var lidt svært at forholde sig til.

We’re coming home

Sidst, men ikke mindst, så ligger huset i det område, hvor vi begge er vokset op. Det bliver så dejligt at komme “hjem” igen. Hjem til vores familier og vores venner. Vores genboer kommer til at blive en flok får og heste og vi har udsigt udover marker og den smukkeste solnedgang. Jeg glæder mig så meget til at kunne gå ud i haven og til ikke at have naboer og overboer der larmer i tide og utide. Selvfølgelig er der også ting og især nogle personer, jeg kommer til at savne at være tæt på herinde i byen. Men det skal nok gå alt sammen, nu må det bare gerne blive d. 1. december 😊

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 😊

Vores hus

CarinaVergmann

1 comment on “Vi har solgt vores lejlighed i Vanløse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.