Julen er lige om hjørnet og det fejrer vi med en give-away – en virkelig god en, hvis jeg selv skal sige det 😉 Læs med her og få dig en tidlig julegave!

Jeg har selv brugt disse lækre, trådløse høretelefoner fra Miiego i næsten et år efterhånden. De er perfekte til alle former for træning, fordi de er så lette at have på. De fylder ingenting og har sidder godt fast. De kan både bruges til løb, cykling(de passer under cykelhjelmen), styrketræning eller bare hverdag.

Fordi de er trådløse, så hænger de ikke fast i ting eller generer, hvilket er et kæmpe plus. Jeg har faktisk engang prøvet at en gut væltede på sin cykel, fordi han hang fast i min høretelefonsledning med sit cykelstyr, da han overhælede mig. No shit! Det så meget voldsomt ud, heldigvis skete der hverken ham eller mig noget. Men når man bor i København og færdes på cykelstierne, så kan det altså godt blive lidt tæt til tider. Derfor bruger jeg altid mine Miiego høretelefoner, når jeg cykler.

Udover at være praktiske, så er høretelefonerne virkelig også god kvalitet. De holder til både vind og vand og så er lyden rigtig god. Det er fedt at man kan styre dem direkte på “øret”, så man f.eks. ikke skal have telefonen frem undervejs for at skrue op eller ned for lyden.

For at deltage i konkurrencen om et par super fede Miiego AL3 Freedom, skal du hoppe ind på min instragam, følge mig og skrive en kommentar i kommentarfeltet, hvor du tagger en ven der skal have chancen for at vinde, samt skrive dit største juleønske 🙂 Vinderen findes i morgen kl 15 🙂

GLÆDELIG JUL! ❤

Følg med på InstagramFacebook og Bloglovin 🙂

CarinaVergmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.